Čo ti budem hovoriť, máš šťastie na okolie plné vzťahových odborníkov, čo ledva vyčkali do 15, možno ani to nie Hlavne to teraz aj ty nezačni považovať za čudné
dufam sama vies ze to cudne nie je... pytas sa preco to oni za cudne povazuju- lebo su to kreteni bez mozgu ktorych najvyssi ciel v zivote je zbavit sa co najskor "stavu" panic nech je to s hocikym, a potom o tom vsade rozpravat. traposi
@neith74 neviem keď som mal 10 som sa cítil ako chlapec za pár týždňov mám 21 a už sa ako chlapec necítim ale zase sa ešte necítim úplne ako muž vlastne neviem čo som
Lebo su to večne nadržané hovädáá .D aspon drvývááá väčšina.......netreb ich riešiť...., treba hladať u vzaacnu skupinu....ktorým to pripadaaa v pohode a normaaaaalneee.......
LTD-len tak dalej..urcite to nieje čundé, je to užasné že existuju este aj baby ktoré rozmýšlajú a nedajú každému kto si zaželá len aby mali istotu že ich nenechá...ako to chodí
@mrnobody ...nedávať vinu len chlapcom? napiiisal človelk čo ma v profile najoblubenejšiu činnosť za PC masturbacia?? ale ja nikoho neobvinujem....uznaaavam aj baby tuužia po sexe....dokonca často kraat viac ako chalani.......na tom nič nie je.....len som odpovedala holčine hore prečo si to chlapci mysliaaa....ved na tom nič nie je..ak sa baba nevyspi s chlapom hned jak to ide je divnaaaa...ak je panna vo vyššom veku tiež.....mam kopec kamaraatov ktorý su odo mna strašiiii a su stalee panicmi alebo o svoj tzv "dar" ešte len púrišli a nenazýýva ich divnými, čudnými aleb pod...nie???? ak sa holka neciiti tak noa? ak chalan nechce tak tiež v poho..... ved raz to priiide
je veľa dôvodov ale podľa mňa ak sú v tvojom veku tak sú asi tiež panici a len sa snažia byť machri ale tak sú aj iné dôvody, ja ich nepoznám a neviem to posúdiť...ale v mojom okolí to funguje takto
@eleanor no, takže zhruba sa zhodneme ! Veď ja nehovorím že kto ešte nešukal je divný (ehm ani ja som ešte nezmočil) len na základe toho čo vidím okolo seba - či už na nete alebo v reáli - je mi už jasné že nielen chlapci ale aj dievčatá sú dnes už neskutočne nadržané.
PS: k tej masturbácii, no hej asi tak často ako jódlujem či počúvam stašáka... ale to si stejne myslím pochopila.
/cortes/ no večšinou chalani ale aj zopár kamarátok, mna osobne to netankuje a som so svojim stavom spokojná ale ked mi ani bývalí neweril , tváril s aže sa robím zaujímavá a ked som mu nechcela dat tak sa urazil....som sice vselijaka ale nemusim predsa nnikomu nic dokazovat veed ja viem akka som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ty si čudná.
a čudné to nie je ani trocha
Ale nie, podla mňa to nie je vôbec čudné.
na tom nic nie je čudné a ti chalani ,ktori to povazuju za čudne nie su asi celkom normalni...ja co poznam chlapcov tak si skor take holky vazia
a nič čudné na tom neni, je to normalne
PS: k tej masturbácii, no hej asi tak často ako jódlujem či počúvam stašáka... ale to si stejne myslím pochopila.
nie je to ani čudné, ani vzácne, ako tu nieto napísal. je to normálne. a bežné.