...mam 17 rokov a niekolko mesiacov chodim s jednou babou ktoru fakt milujem este sme nemali sex ale schyluje sa k tomu a ja sa bojim ci ju dokazem urobit pretoze predomnou mala 20 rocneho a chodila s nim rok a pol, no a ja som este sex nemal... co si o t
no takze je dievca skusenejsie...v dnesnej dobe je to normalne a velmi caste...ak ta aj ona lubi tak jej to nebude vadit...a vacsine dievcat nevadi ze chalan je panic
Hmmm no co som sa ja rozpraval s holkami tak sex moze byt super aj ked sem tam orgazmus nemaju... (nehovorim ze spolu budete sexovat kazdy den a nikdy sa nespravi, ale myslim ze na zaciatku vztahu je to pochopitelne ze ten sex nembude super lebo sa vlastne v tomto smere nepoznate). Takze odhod strach a kludne ju mozes nechat viest, ked je skusenejsia navedia ta presne tam kam bude chciet...
@12 suhlasim....babe nevadi ak ju prvy ci druhy krat hned neurobis...vacsine bab ide skor o to byt s priatelom, bozkavat ho a vediet ze je milovana.....a az potom o samotny vrchol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov