na chatke s kamaratmi, ale to sme mali spojenu oslavu, ja som oslavovala 18ku, kamaratka 19ku a dalsia kamaratka 21ku bo vsetky mame narodky v tom istom mesiaci..ale dobre bolo
Ja som ju oslavoval dva dni v kuse, viem, že sme boli jednu noc v meste pobehať bary kadejaké a druhú noc sme boli asi tridsiati na opekačke, kde sme sa ráno zobudili len traja. Ale každopádne bolo fajn, asi.
neoslavovala som ak nepocitam celodenne postavanie v kruhu starych babiek ,co uz, na ziadost svojich rodicov som musela popozyvat celu nasu rodinu ..inak som si medzi priatelmi mozno pripila par poharov vina a to je cele nebyt druhych, ani neviem o tom ze mam narodeniny
urawím snáď nejaký next lvl koláč pre ľúbených. Chcela by som ho s nimi spapať na nejakom viac VIP mieste - v prístreší v lese napríklad, no nebude zlý ani studený čaj v teplúčku c:
bola to najkrajšia oslava v mojom živote. v ten den sme mali turnaj, moje dve zenusky z timu ma vzali rano do kaviarne, doniesli tiramisu a detske sampanske a bolo to kjuuut. a potom so mzistila ze prisiel moj uz vtedy byvaly na ten turnaj cez pol slovenska kvoli mojim narodeninam. boli sme spolu celu noc, rozpravali sme sa a proste... bol to super den.
nijako som neoslavovala..ani tortu som nemala..dostala som nejaké peniaze ešte pred narodkami a za ne som si potom neskôr kúpila kameru..to som mala ako narodeninový darček .. to je všetko
jediné čo si pamätám je "narodeninový hamburger", ktorým ma poctili nejaký Filip a jeho kamoš (skoro ma rozmačkali a ešte k tomu s tým na mňa vybafli na schodoch
Disaster trocha. V deň 18tky to nikomu nevyhovovalo, tak sme šli von o deň skôr, s tým že o polnoci oslávime... všetci nakoniec odišli posledným autobusom o 10ej a ja som nakoniec hrala na narodeniny Team Fortress 2 na kompe doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
je mi to luto, ale musim sa teda priznat... nemam 10
Ale. Potetujem sa. Ak budem mat maňi
Narodky boli v jednom bratislavskom klube, mali sme rezervované VIP a tam sme sa poriadne opili, zatancovali a ja si urobil pred kamošmi hanbu
Potom nasledovala séria párty, chlastalo sa každý deň. Býval som vtedy na internáte a kamoš sa opil tak, že ho z toho internátu vyhodili.
V iný večer som bol zase opitý ja a snažil som sa urobiť stojku na fitlopte -> pekný úraz a ešte krajšie video
Juj, keď si na to teraz spomínam, bolo to pekné obdobie môjho života
babka mi ma dat 500 eur na 18tku, tak to nebude taky problem 8)