určite niečo originálne..... ja som napríklad dostala od kamošiek voňavku a potom sme boli spolu v kine a v krčme si sadnúť....... alebo jej kúp fľašku a zdrbte sa jak hovada
ja som oslavovala nenidavno tak si to este pamatam dostala som takuu velikuuu baabiku taku plyšovu makučkú potom prasa z ktoréého rastie tráva leporelo, samozrejme s dokreslenymi uchylnymi obrazkami a darcek ktory nikdy nepochopim - cucááák do zaaachoda ze kvalita darček jooo a ešte bublifuk
ako spomenute vyssie, alkohol potesi urcite..ja dostal novu penazenku od kamaratky, lebo tamta penazenka uz len tak tak ze drzala pokope a od kamarata som dostal liter domacej slivovice, ktoru pali doma
plysoveho scooby-doo-a, ananas a nealkoholicke pivo
ale za kazdym jednym kuskom sa skryva nieco viacej, nejake sialenstvo, ktore napadlo dane entity... a pravdepodobne by vacsina z tohoto nesla pouzit na vela inych ludi, pretoze by to najskor nepochopili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
predčasne ale vždy lepšie ako keby som zabudla tak "héépy BIRDZdej tú jú "
btw moj oblubeny obrazok
alkohol by ma urcite nepotesil
ale za kazdym jednym kuskom sa skryva nieco viacej, nejake sialenstvo, ktore napadlo dane entity... a pravdepodobne by vacsina z tohoto nesla pouzit na vela inych ludi, pretoze by to najskor nepochopili...