baby bez urazky ale bol by som rad keby diskutuju aj starsie predsa len viem baby ze vo vasom veku by som asi nemala nikoho rad okrem napriklad paris hilton a takych to dievcat
zalezi ci mas 94 a pri tom mas malo svalov a vela tuku alebo mas normal svalov a tuku alebo vela svalov...lebo tuk je odost lahsi ako svaly, tym padom rovnaka vaha je objemovo vacsia
neviem ale na 190 je tých 94 kíl už dosť a keď sa ako sa tu už spomínalo nejedná prevažné o svalovú hmotu tak fakt neviem, takí chalani mi pripadajú už jak obri si neviem predstaviť žeby som mal mať nejakých 98 kíl bože
ja to práve na svojom chlapovi milujem, že sa môžem schúliť do veľkého náručia (a super ramien, to milujem , že sa cítim v bezpečí, a tak. proste som rada, že môj chlap má takú postavu ako má, hoci od terajších chorých ideálov má ďaleko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pri láske nejde len o kilá-pokiaľ prejdeš cez zárubňu alebo nemáš obezitu tak záleží na iných veciach
však si chlap, nebudeš snáď ako trieska...
ja to práve na svojom chlapovi milujem, že sa môžem schúliť do veľkého náručia (a super ramien, to milujem , že sa cítim v bezpečí, a tak. proste som rada, že môj chlap má takú postavu ako má, hoci od terajších chorých ideálov má ďaleko.
normalna velkost