Neviem, či ste si nevšimli... Ale ten chlap sa mení na ženu! Osobne by som uprednostňovala chlapca, u ktorého nehrozí, že za pár týždňov bude mať väčšie prsia ako ja...
#3 ked nemas od prirody nadelene tak sa musis s tym vyrovnat lebo ak hento na fotke bude za nejake tyzdne vacsie ako tvoje prsia tak to ziadna vyhra nic proti, nenic ma
Široké ramená, ale žiadny nabúchaný "beach-boy"(!) Potom nadočnicové oblúky a čelusť ... Jednoducho keď vyzerá ako chlap a nie ako ženská. ...Inak, trochu sa čudujem prečo je v ankete aj možnosť "nohy". To niekto aj obdivuje chlapské nohy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
Neviem, či ste si nevšimli... Ale ten chlap sa mení na ženu! Osobne by som uprednostňovala chlapca, u ktorého nehrozí, že za pár týždňov bude mať väčšie prsia ako ja...
@14michelle03 toto je skor dost o genetike, lebo ked nemas od prirody velky hrudnik, tak sa velmi nazvacsi iba ak plavanim v puberte
ale ak je moznost tak inklinujem k zadkom a ramenam
teraz bude narcista
čize celý ja
Ale chýba mi tam možnosť úsmev.. Proste to ma vie fakt dostať..