Ja nevravím že nepôjde to by bola blbosť , ale o GTX 580 som písal recenziu a na hranie hier je to určite lepšia voľba grafický čip je stabilnejší pri vyššej záťaži, tým pádom nepáda FPS pri náročenjších textúrach v hre
@moonbeam mudry si jak trenky, ale @assasins ma pravdu... Pri jednocipovom rieseni ti nedropuju FPS a samozrejme zere ti to o 50% menej. Takze pomer vykon/spotreba hovori v prospech jednej karty. GTX 580 utiahne na jednom monitore a FullHD rozliseni ktorukolvek hru, takze nevidim jediny dovod preco kupovat 2x karty do CF.
2radeony nepripadaju uz do uvahy. Musel by som kupit silnejsi zdroj aj zakl. Dosku a potom by som sa nezmestil do limitu. Takze teraz je otazka ze ci zobrat 580 MSI Lighting alebo Asus CU II s trojslotovym chladenim. Nemam v plane nejak strasne taktovat. Chcem na tom hrat 1900x1200 fps shooterky na plnej grafike. Co odporucate???
@moonbeam nie je az tak labilne, neznamena, ze ked pride narocnejsia scena, ze ti nezacne padat FPS...
@king0dano jednocipova karta jednoznacne... Asus DirectCU je velmi kvalitne chladenie, takze nim urcite nic nepokazis...Aj keby si nejako rozumne taktoval, stale to nim vies uchladit.. A s tym rozlisenim samozrejme nebudes mat problem.. Problem postrehnes mozno pri Metro 2033 co je kurva narocna hra aj pre dvojcipove riesenia, nie to este pre crossfire...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja mám tiež 2 a nikto by ma nenahovoril na 1
tu máš porovnanie na AvP-čku
Radeonky
» www.tomshardware.com/reviews/radeon-...
GTX
» www.tomshardware.com/reviews/geforce...
Radeonky
» goo.gl/HO4cS...
GTX
» goo.gl/D9mxD...
@king0dano jednocipova karta jednoznacne... Asus DirectCU je velmi kvalitne chladenie, takze nim urcite nic nepokazis...Aj keby si nejako rozumne taktoval, stale to nim vies uchladit.. A s tym rozlisenim samozrejme nebudes mat problem.. Problem postrehnes mozno pri Metro 2033 co je kurva narocna hra aj pre dvojcipove riesenia, nie to este pre crossfire...