videl som to viackrat, nepýtaj sa prečo, videl som skoro aj cely film, k čomu je 2 girls 1 cup trailer. je to nechutne, ale tak fekalisti sú fekalisti... nie sú samé, čo si serú do huby
@nietimekki inak... spravila niečo konkrétne, že si na ňu birdz zrazu pred týždňom či kedy tak zasadol (ak áno tak čo?), alebo len všetkým podozrivo synchronizovane rupli nervy z toho ako sa prejavuje odjakživa?
@midnight no ja mam na ňu nervy asi pol až 3/4 roka lebo urazila @bebekex pod fotkou potom začala urážať aj @greyness tak ju od vtedy neznášam.. teda parddooooon hejtujem ju kvôli jej sláve aby som sa vyjadril jej slovami
a postupne si to všímalo viac ľudí aká je blbá a teraz sa to nejak ešte viac rozšírilo a všetci sú proti nej
@ husky nie, my vždy najdeme nejakú foto a dáme ju sem, však je nás dosť, to si si už určite všimol.. proste to riešime, ono to vlastne je všetko za to čo tu v poslednom čase predvádza a áno @ 24 poslal som jej tú tsku, myslel som že sa zmenila... ale márne som si to myslel no
@smartboy ale mna udivovalo, ze sa vobec nezlakol ze mu to prasklo v riti jak keby to praktizoval pravidelne alebo co.. ja by som zacala asi jacat ze aaaaa mam v riti sklo ale fakt to bolo tak mega nechutne ze teraz ked si na to spomeniem mi je zle a to mam dost silny zaludok
@bangbangboom ak s tým nešiel ku doktorom tak je fakt riadny kkt
ale neviem si predstaviť ako by to hovoril doktorke..."pani doktorka, ja som si sadol na sklenú fľašu a ona sa mi rozbila v zadku a začalo mi krvácať hrubé črevo a teraz ma bolí keď seriem"
ale ja keď som to 1. krát kukal som ani nevedel čo to je..ja že to sa mu spustila sračka alebo čo
Až potom mi doplo že....oh god...why
Prečo to robil so sklenenou flašou? Prečo to nerobil s vibrátorom?
@smartboy lebo to bol kokot ale sak preboha ako to odtial vybral? sak ked mu to tam prasklo tak sa mu musel zatvorit zvierac predsa a ked si to vyberal tak si musel cely konecnik a crevo rozrezat.. fuj fuj fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ale výbuch smiechu pri paródii Superhrdina "dvě holky....jedna sklenice" keď mi to konečne dávali zmysel, tak som sa nevedela prestať rehotať
Ale horšie je iné video (blee)
a postupne si to všímalo viac ľudí aká je blbá a teraz sa to nejak ešte viac rozšírilo a všetci sú proti nej
skus niekedy nesliapat psovi po chvoste a uvidis ze ta len tak neuhryzne...ked vies ako to myslim
to, o čom je diskusia, som nevidela... ale ak je to podobne nechutné, jak toto, tak ani nechcem vidieť...
@etelnair aby som si to mohol prečítať, áno
@momina223 však ale ja za to môžem?
a k téme..priide mi to vtipné.
» www.1man1jar.org/...
panko zase nevie zatagovat pre zmenu ja skacem iba na chvosty psom ktory nehryzu, ako napriklad ty
nevadí, stálo to za to
ale neviem si predstaviť ako by to hovoril doktorke..."pani doktorka, ja som si sadol na sklenú fľašu a ona sa mi rozbila v zadku a začalo mi krvácať hrubé črevo a teraz ma bolí keď seriem"
ale ja keď som to 1. krát kukal som ani nevedel čo to je..ja že to sa mu spustila sračka alebo čo
Až potom mi doplo že....oh god...why
Prečo to robil so sklenenou flašou? Prečo to nerobil s vibrátorom?