tak zaujmalo by ma na ake 2 posledne pesnicky ste narazili a museli ste si ich pustat asi tak 534 krat dookola. nieco co vas proste chytilo. upozornujem, ze iba posledne 2.
A co ja viem? Z toho ze by som si nejaky song pustal stokrat uz nic nemam, aj ked ma tak strasne dostane, snazim sa setrit, aby sa mi neobohral, ale namatkovo si spomeniem mozno na..
Jethro Tull - Aqualung
The Stranglers - Golden Brown
neviem
ale kedysi davno, to mi mohlo byt tak 14 rokov? mozno aj menej, som asi tri tyzdne vkuse pocuval Avantasia - Seven Angels
od 14tich je moja naj pesnicka Pink- Family portrait. a inak je kopa pesniciek, na kt ficim nejaky rok , a potom na ne zabudnem , a ked si neskor spomeniem , tak mi urobia velku radost.
tak Antiflag- one trillion dollars a potoom Maria mnea- all this time inaak aj táá zvučka z tej telenovely Cigánske srdce je bombovááá dookola si ju púštam ked začina to
posledne dveee? uuuuf...tak asi Iron Maiden - Fear od the dark... a Black Label Society- In this river som pocuvala asi tyzden vkuse,ale bolo to uz davnejsie
inak sa snazim nepocuvat nieco stale za sebou,lebo sa mi to potom obohraa a uz ma to nebavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Jethro Tull - Aqualung
The Stranglers - Golden Brown
neviem
ale kedysi davno, to mi mohlo byt tak 14 rokov? mozno aj menej, som asi tri tyzdne vkuse pocuval Avantasia - Seven Angels
September - Cry for you
hospital bukra - stará pani
je ich viac ale tak ked si chcel len dve
Chemical Brothers- Block rockin beats
a potom som si pustal cely Death Magnetic furt
aaaaa ešte Anorexia Nervosa - Worship Manifesto (live)
@6 Aj mňa to držalo, keď som začala počúvať NW, Tarju a Tarot.Garantujem, že do dvoch rokov to prejde
amor del bueno - reyli barba -) na tom ficim uz strasne dlho to je take nemenne
a v poslednej dobe - ) Chava Alberstein - Melache Meluche
tak to druhe ostava a ta druha z tych dvoch poslednych -) amy mcdonald - This is the life
ale jedna taka bola urcite iggy pop - lust for life uz celkom davno
The ting tings- thats not my name/shut up and let me go
..je ich viacej, ale ked dve tak dve
Paramore - Miracle
a posledná (už som si ju pustila asi 200x je od Evanescence - Haunted
(videla som totiž video na tú pesničku a na Van Helsinga... wow
wamdue project-forgiveness
ak sa nemylim tak nightwish the phantom of the opera
a edguy - sex, fire, religion
aaa Tonu Parker - Premier Love
2. Misha a Robo Papp + 2H Pozitiv...ale momentalne si nespomeniem na nazov, ale je to ta z muzikalu Pribeh ulice...
Pendulum - Hold Your Color
toť asi dve, čo najviac
inak sa snazim nepocuvat nieco stale za sebou,lebo sa mi to potom obohraa a uz ma to nebavi
a - nesmejte sa - Natalia Oreiro - Un ramito de violetas krásny song, ktorý som si vypočul asi po 5 rokoch
boxcar racer- and I
a Jimmy eat world všetky songy
Eyes Set To Kill-Liar In The Glass
uz mi stoho sibe nemozem sa toho zbavit..
@22 phantom je uz dlho mojou srdcovkou
inac arch enemy-inretmezzo liberte, instinct..popripade tristania-heretique, the ravens...2 vybrat je malo
A Perfect Circle – Orestes
the ting tings- shut up and let me go
ale je ich strassne wela
The Japanese popstars - Rise of Ulysses
jemine...uz je to so mnou zle...to co pocuvam?!
Skillet - The last night
A potom na jednu takú pohodovú, čo som počúval nedávno, keď som mal zaľúbenú náladku:
Soulja Boy - Kiss me thru the phone feat Sammie