@foxylady no ja som sa tak hlásila na strednú a musím uznať, že zuš mi veľa pomohla a nešla som tam lebo som to neuznala ako dobrú perspektívu do budúcnosti a pomože ti absolventné napr. aj ak sa chceš dostať na výšku - či to tam má nejakú váhu ? (nie že by som plánovala tam ísť ale zaujíma ma či to v živote má nejaku hodnotu ) @Mojdedo neviem či som ťa správne pochopila
@mouette hej má, ale samozrejme na nejakej elektrotechnickej im to može byt u prdele. Ale ja som bola na talentovkach na učitelstvo vytvarky a tam to dost brali do uvahy. Mala som to v životopise a potom na pohovore sa ma na to v kuse pytali.
@mouette no ze to zavisi od toho, co v zivote chces robit.. ak chces ist robit jadrovu fyziku, tak ti bude ZUS nanic, pokial to nie je tvoje hobby.. ak by to bolo hobby a naplnalo by ta to, tak by to mohlo mat pre teba prinost.. ty sa poznas lepsie nez my teba
@mojdedo pýtala som sa viac menej všeobecne myslím, že to jasne vyplývalo aj z toho čo som napísala a myslím, že nie som taká tupá aby mi nedošlo , že inde ako v obore s umením mi to bude na dve veci ....len som chcela vedieť či aspoň v tejto oblasti to má nejakú váhu kedže som na primáčkach na výšku, práci zameranej na umenie ani nič podobné nikdy nerobila.,....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
(Sice som na tu umelecku vyšku potom nešla ale to už je druha vec)
@Mojdedo neviem či som ťa správne pochopila