Čaute, potrebujem obrázok 20 000 € bankovky. Nájde sa tu niekto taký šikovný a ochotný že by to vedel urobiť? Myslím že pre niekoho zručného to je práca na chvíľu, tak snáď sa niekto nájde Ďakujem
@simka1311 toľka irónia keby že som milionár tak aj keby to malo aj nemalo byť na charitu tak ver, že takej kočke ako ty (súdiac podľa profilovky) by som to poslal
@keepcalm mozno to nieje ironia, co ty vies
V takom pripade skoda ze niesi milionar ...potom by bolo dobre, ze to sudis len z jednej fotky
inak je ta foto oznamkova a na tej je kazdy pekny takze to sa nerata
No neviem či by bol niekto v dnešnej dobe schopný rozdávať Áno nájdu sa také dobré duše a keď si jedná z nich tak palec hore Kto vie možno raz budem potom si ťa nájdem No tak v tom prípade ak hovoríš že ako skrašľuje tak chcem vidieť škaredú verziu teba, keď to píšeš
@keepcalm no ved je
keby si bol sikovny, pozres sa medzi moje fotky ...aj ked tam mam len fotku staru 3 roky ale od vtedy som sa az tak moc nezmenila, len si uz nezehlim vlasy a trosku inak vyzeram
@simka1311 pVer mi že som sa pozrel Vieš ale ja očakávam že mi pošleš fotku na ktorej nie si tak krasna ako na tej magickej oznamkovej Myslím si že si kočka a dávam ti palec hore za to že si nežehlíš vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
20 000 eurovka je vylepsená!!!
P.S. @etelnair to nemalo byt vtipné ty kokot
..neviem čo tam síce dám ale posnažím sa
Nech sa páči:
100 000 000 000 000
» www.mikecampbellfoundation.com/images/Picture... 2 Ben Speach.jpg
Ešte chvíľku to potrvá
@filpus nz už to mám čky
V takom pripade skoda ze niesi milionar ...potom by bolo dobre, ze to sudis len z jednej fotky
inak je ta foto oznamkova a na tej je kazdy pekny takze to sa nerata
moje fotky nie su na rozdavanie
keby si bol sikovny, pozres sa medzi moje fotky ...aj ked tam mam len fotku staru 3 roky ale od vtedy som sa az tak moc nezmenila, len si uz nezehlim vlasy a trosku inak vyzeram
nuz... znicili sa mi z toho vlasy, tak som nemala na vyber
ciastocne