o takej zene by som si myslela, ze ma hodnoty a vie, co chce a neskoci len tak kazdemu do postele
a skor sa mi zda, ze skarede dievcata si lahsie najdu niekoho na sex, ked im ide len o to...pretoze sa kurvia viac menej tie, ktore si neveria a maju nizke sebavedomie
@majlyi nejak som nepobral tu otazku..20 a panna-hej,je to normalne,teda pokial ta to neserie ale asi serie kedze sa pytas(ci chvalis?)
ale on sa casom niekto najde,kto ti s tym pomoze
a ak sa "toho" chces zbavit hned a si megamrzká tak chod po ožratych,tym to byva fuk..a ak je to taka tragedia ze ak ani ozraty nezaberie tak-kone,psy...
je to pekné. moja bývalá priateľka má 21 a tiež je panna. Ja už som svoje skúsenosti mal, aj predtým než som s ňou začal, a nemal som dokonca problém tolerovať to, že u nej si budem musieť na pravú chvíľu pár rokov počkať. síce som sa nedočkal, ale pravdou je aj to, že obdobie môjho života, kedy som bol s ňou, bolo príjemné, napriek tomu, že to niekedy stálo veľa premáhania.
neviem, prečo stále majú niektorí ľudia problém s tým, že sú panna/panic, veď keď to príde, tak to príde a ak nie, tak nie, choroba to nie je a ani hanba, tak nech to nikoho netrápi a okrem toho je to každého súkromie
ja si to svoje panictvo pokojne vezmem aj do hrobu, je mi to jedno
@veroniques tam nejde o vek, ale o princip, dotycna sa pyta, ci je blbe, ked v 20 este nemala sex a ja som jej odpovedala, nikde nepisem, ze mladsie baby, ktore mali sex, su stetky...tam ide skor o to, za akych okolnosti ho mali, pocet partnerov atd...
Vážim si ľudí, ktorých je to slobodné rozhodnutie, ale neznášam odpad, ktorý je formálne "nedotknutý/á" ale nerieši nič iné, len okamih, kedy by sa konečne toto mohlo zmeniť a stav dotyčného jedinca je len "zhodou nepriaznivých okolností, ktoré sa s ním ťahajú doteraz"
@momoglamorous alebo skor podla tvojho inteligentneho komentu chudak chlapec, odkaz mu ze ho lutujem a obdivujjem ho.nech uz je to hoci kto, ma umna pivo, aj sud
nie kazdy sa hned ponahla mat sex...ja ked som bol v prvom vztahu, tiez ma nejako to netahalo cim skor mat sex, u mna to nejako muselo prist samo, len dnes je divna doba, ze na prvom mieste vo vztahoch je sex, ludia idu do vztahov skoro len kvoli sexu - myslim mladsich do 18 rokov...a dalej ludia maju rozne hodnoty, a navyse niekde som cital clanok, ze inteligentnejsi ludia zacinaju so sexom v neskorsom veku.
PS: tie skaredsie (alebo menej sebavedome) sa viac kurvia, ale malokto ich chce aj na vztah......
ja neviem už dlho čo si mám o tejto stránke myslieť.....nuže k veci: je to normálne. Nenormálne je ked sa dieva ide pretrhnúť aby "to" do svojej 18 stihla a pritom si vyberie hocičo hocikoho len aby to mala "za sebou" a bola "in". Celá podstata sexuality nieje o tom že si človek musí vrznúť čo najskôr len aby sa mal čím chváliť ľudom naokolo. Nemá sa čím, sex zvládne hocaký člen minority v ešte skoršom veku.
Držím ti palce a určite raz nájdes pravého a fakt sa budete mať radi - a to je najdôležitejšie. Nie "stihnúť" to ale fakt prežiť obdobie ktoré sa nadá naplánovať ale prežiť v čase čo nám bol vybraný osudom. A to je na tom to krásne
je to úplne normálne a veľa takých je, a nie len dievčat, aj chlapcov..neni to hanba preboha..práve naopak to je hanba keď sa dievča vyspí s hocakým chalanom
lebo Keď sa chlap vyspí s viacerými ženami, tak je borec. Keď to urobí žena, tak je kurva... prečo je to tak? Pretože keď jeden kľúč otvorí viacero zámkov, tak je to univerzálny super kľúč. Keď jednu zámku otvorí viacero kľúčov, je to na piču zámka.
@cimrman prečo ma označuješ? lebo fakt nechápem prečo by toto malo byť adresované mne..a inak nesúhlasím s tým čo je tam napísané, napríklad ja by som nemala o takého chlapa záujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a je to uplne v pohode
a skor sa mi zda, ze skarede dievcata si lahsie najdu niekoho na sex, ked im ide len o to...pretoze sa kurvia viac menej tie, ktore si neveria a maju nizke sebavedomie
Čo už ale asi možné nebude : D
Akurát by som bol asi o dosť opatrnejší / pasívnejší, ak by sa medzi nami mohlo rysovať niečo viac... Bál by som sa, že nevie, do čoho ide
ok, sorry ale takéto fórum je tu tak často že si už fakt nemôžem pomôcť
ee
ale on sa casom niekto najde,kto ti s tym pomoze
a ak sa "toho" chces zbavit hned a si megamrzká tak chod po ožratych,tym to byva fuk..a ak je to taka tragedia ze ak ani ozraty nezaberie tak-kone,psy...
Inak o sex tuna neni núdza choď na pokec najdi inzerát z tvojeho mesta s ponukou okamžitého sexu... A už niesi
neviem, prečo stále majú niektorí ľudia problém s tým, že sú panna/panic, veď keď to príde, tak to príde a ak nie, tak nie, choroba to nie je a ani hanba, tak nech to nikoho netrápi a okrem toho je to každého súkromie
ja si to svoje panictvo pokojne vezmem aj do hrobu, je mi to jedno
a po dalsie frajera mam, takze tvoje argumenty su zbytocne
PS: tie skaredsie (alebo menej sebavedome) sa viac kurvia, ale malokto ich chce aj na vztah......
Tak určite ! Tuším si mi neodpísal
@bewka fakt?
a) je strašne škaredá a blbá
b) má vlastný rozum
viac by som sa priklanal k možnosti B
P.S. tým "strašne škaredá" som myslel niečo na spôsob baby jagy
Držím ti palce a určite raz nájdes pravého a fakt sa budete mať radi - a to je najdôležitejšie. Nie "stihnúť" to ale fakt prežiť obdobie ktoré sa nadá naplánovať ale prežiť v čase čo nám bol vybraný osudom. A to je na tom to krásne
Myslim si ze to je kazdeho osobna vec. A dokial budes panna aj v 40ke a nebude ti to vadit tak je to tvoja vec
lebo Keď sa chlap vyspí s viacerými ženami, tak je borec. Keď to urobí žena, tak je kurva... prečo je to tak? Pretože keď jeden kľúč otvorí viacero zámkov, tak je to univerzálny super kľúč. Keď jednu zámku otvorí viacero kľúčov, je to na piču zámka.
co je na tom zle? je to uplne normalne, tak sa proste nenasiel este ten pravy..
pardon, trocha som sa sekla..