viem že tu je už veľa takýchto tém ale bola by som rada keby som to mohla aj "sledovať" čo si myslíte. takže určite ste už všetci počuli o tom že v novembri roku 2010 má byť 3. svetová vojna. keby sa to stalo, európa by bola vyľudnená. jasnovydka Vanga to
hmm to s tou vojnou.. vraj to predpovedalo viac "prorokov".. ale podľa mňa z toho robia len veľké halo... to tuším hovorili že bude 3. svetová keď zaútočili na dvojičky... a ten koniec sveta.. neverím tomu..
Voldemort uz nepride, Harry Potter ho predsa zabil.... ale ktovie... mozno Harrymu prepne a bude pokracovat v tom čo Voldy začal.... takze tesme sa na 2015 ked nas pride zabit Harry Potter
v decembri 2012 konci maysky kalendar a preto sa pretpoklada ze bude koniec sveta 2036 myslim na zem dopadne asteroid ktory zahubi zivot na zemi rusi a americania uz do jeho predpokladanej drahy vypustili cvicne vystreli rusi na nejadrovej báze aby ho vychilili z jeho drahy a je sanca ze trafi zemsku druzicu 1:450 taze..... » veda.sme.sk/c/5172508/rusi-...
Ako kto moze vediet kedy vypukne vojna?? Dajme tomu ze CINNOST, kt. je nemozne predpovedat...OMG pome vyuzit ze zomrieme.. Viete co sa stane v roku 2012? NIC
všetko to iba pletú,,,na svet mal padnúť meteorit v rokoch 2002,2004,2007,o tretej svetovej nič neviem...to ma nezaujíma ľudia si za to môžu sami..a tak isto ľudia sa aj zničia sami pretože ľudia môžu za všetko lebo všetci myslia iba na seba a tvrdia si len vlastnú pravdu a v tom je aj chyba a preto sú aj vojny a ostatné hovadiny...lebo ten prezident si mele svoje druhému sa to nepáči začnú sa hádať...ľudia sú nepoučiteľné svine,,,keď sa človek narodí,je dokonalý ale postupom času cez jeho život sa tá dokonalosť debilizuje vplyvom ostatných ľudí ....nech je čo chce.ja si žijem svoje s nikým sa nehádam neriešim nič nevyhľadávam konflikty proste si užívam život preto sme sa aj narodily...
Ľudia vy sa musíte strašne nudiť, keď rozmýšľate o takýchto hovadinách...koniec sveta mal byť aj v r. 2000 a tretia svetová vojna tiež už mala byť a bola? Houby s voctem... Radšej robte volačo zmysluplné alebo choďte na prechádzku, čerstvý vzduch spraví dobre...zbytočne zaťažujete seba aj svoje okolie pochybnými horúcimi informáciami, kt. z úst vypustila nejaká šialená veštkyňa, kt. sa hrá na osvietenú...ja síce nie som veštkyňa, iba obyčajný neosvietený smrteľník, ale kecy o konci sveta si strčte za klobúk...prajem krásny ničím nerušený deň...a rovno si choďte vyveštiť aký ten deň bude...
Jeden veľký kolobeh Mayského kalendára trvá 5125 rokov. Mayský kalendár začína dátumom 3113 pred n.l. a končí práve roku 2012 n.l.. Problém je v tom, že dni sa na zemi za túto dobu skracovali, či predlžovali a neboli počítane tak presne ako teraz. Takže nemôžeme vedieť ako presný je náš rok - náš kalendár sa počíta od narodenia Krista, čo je vlastne rok 0, ale nikto s istotou nevie, či počítame správne, či už dávno rok 2012 nebol. Taktiež nemôžeme vedieť, že ako a kedy začali počítať Mayovia. Nevieme, ako presne určili rok, v ktorom sa nachádzali a koľko to bolo skutočných rokov od roku 3113 pred n.l.. To sú základné nedostatky, ktoré vyvracajú presnosť Mayského kalendára. Kalendár sám o sebe môže byť presný, ale počítanie rokov na zemi už tak presné nie je. Taktiež môžeme spochybňovať pravosť, či presnosť kalendára samotného. Že skončí v roku 2012? No a čo?! To mali písať kalendár do nekonečna? Proste už nemali miesto na pokračovanie, tak to ukončili, nemali žiadny cieľ urobiť kalendár do konca sveta, ale prostý kalendár, končiaci vtedy, keď im došlo miesto. To môže byť tiež jedna z teórií.
@19 ten asteorid co v 2029 minie tesne zem? teda za predpokladu ze sa dovtedy jeho draha neodchili natolko, ze v 2029 sa zraziii zo zemou. aj tak, jeho potencial je "len" jeden kontinent, nie cela zem.
Pozerám, že tu na Birdzi sú samí inteligentný ľudia, čo majú všeobecný prehľad hmmmmm LOL
Ak sa v 2012 niečo stane, nebude to koniec sveta úplny, ale iba koniec sveta takého, aký ho poznáme.... zdôrazňujem "ak". A ak chcete o tomto vedieť dačo viac, prečo nepoužijete google ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Musím to využiť a začať podnikať
a k téme: neverím na podobne hovadiny. Všetko same negatívne predpovede. Prečo niekto nepredpoveda niečo optimistické?
Možno toho 12. 12. 2012 nás všetkých zabije svojou "kvalitnou" reklamou zas T-Mobile.
pred touto bosorkou pojasenou tu vsak boli mayovia, ktori robili kalendar a prestali pri 21.12.2012
takze jedno alebo druhe, preco sa to kombinuje???
Picovina storocia bude to okolo Mayov a konca sveta
Ak sa v 2012 niečo stane, nebude to koniec sveta úplny, ale iba koniec sveta takého, aký ho poznáme.... zdôrazňujem "ak". A ak chcete o tomto vedieť dačo viac, prečo nepoužijete google ??