sme len bezvyznamne figurky ktorymi manipuluju ine o cosi vyznamnejsie figurky, ktore su manipulovane vyznamnymi figurkami, a tie su zase manipulovane kymsi, koho totoznost ma ani nezaujima.
ako bezvyznamne figurky sa mozeme akurat z vysoka vysrat na cele politicke dianie a snazit sa tesit zo zivota a z toho mala, co nam ako bezvyznamnym figurkam bolo nadelene....
a bezvyznamne figurky by uz duplom nemalo co trapit, co sa deje na inom kontinente, pokial to vyrazne nezasahuje do zivota bezvyznamnych figurok, a ak zasahuje, mali by na to srat aj tak, pretoze sa aj tak bud nic nezmeni, alebo zmeni k horsiemu.
Neviem či budúci rok, ale určite padne Euro, bude vysoká nezamestnanosť, chudobnejší budú ešte chudobnejší, stredná vrstva bude chudobná, z bohatšej vrstvy bude stredná vrstva a zo zlodejov budú ešte bohatší. Budú pokračovať nepokoje a vyústi to do občianskych vojen, minimálne v Západnej Európe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2.blbosť
3. bude ako bude
4. netrápia ma
5. ach jaj
6. ništ
7.čo je s ňou
o ničom neviem
Radikala ovládajú Illumináti!!
nevedia si predstaviť, ako budú ďalej žiť.
keď koniec dnes nepríde, vymyslia si iný príbeh
ďalšiu drámu v dejinách...." ..asi toľko z mojej strany
ako bezvyznamne figurky sa mozeme akurat z vysoka vysrat na cele politicke dianie a snazit sa tesit zo zivota a z toho mala, co nam ako bezvyznamnym figurkam bolo nadelene....
a bezvyznamne figurky by uz duplom nemalo co trapit, co sa deje na inom kontinente, pokial to vyrazne nezasahuje do zivota bezvyznamnych figurok, a ak zasahuje, mali by na to srat aj tak, pretoze sa aj tak bud nic nezmeni, alebo zmeni k horsiemu.
Problémy tu boli take iste , teraz sú len viac na ociach ostatnemu svetu a vyzera ze ich je viac.
Akurat sa tesim ako prepnuti amici budu robit blbosti ked sa bude blizit December
» www.mysteria.sk/readarticle.php...
Nik nepozná ten deň ani hodinu, ani nebeský anjeli ani Syn iba sám Otec.