Opäť prichádzam s touto témou,lebo práve som pozerala seriál Profesionály a tam sa ako inak všetci chovali ako debili,tak len chcem vedieť ako sú na tom momentálne iní ľudia.
ja si myslím,že sa vrátime o pár rokov dozadu...ekonomika padá,ľudia kradnú susedom, príroda mele z posledného, nové vynálezy pre život sú v nedohľadne ( pokiaľ dajú do obehu aspoň tie ekologické autá a stiahnu z ciest tie miliardy naftových,tak to fakt aj vymrieme...) ja to vidím na komunizmus a vlastné poľnohospodárske vyžitie,pekne všetci motyky do ruky a sadiť zemiaky,aby bolo čo do huby.
V tomto odpovedám áno - A ak ma , podľa tvojej stupidnej prvej možnosti, praskne dole meteorit, alebo sa prepadnem pod zem, alebo ma odplaví tsunami, alebo ma zobere tornádo, alebo ma dokuše psisko, alebo ma vykastrujú, alebo na mňa padne jalbko, alebo ma zrazí vlak, alebo sa zabijem sám - pri každej tejto činnosti sa budem smiať tým čo mi neverili, lebo to je to prvé aj posledné na čom mi v mojom živote záležalo a budem nad tým dúmať, až pokedy skutočne nepríde apokalypsa....aby som vedel ako sa im čo najefektívnejšie zasmiať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
xD
momentálne ma trápia dôležitejšie veci ako toto -.-
NIE NIČ SA NESTANE A UŽ CHOĎTE S PODOBNÝMI TÉMAMI DO PIČE !!!
V tomto odpovedám áno - A ak ma , podľa tvojej stupidnej prvej možnosti, praskne dole meteorit, alebo sa prepadnem pod zem, alebo ma odplaví tsunami, alebo ma zobere tornádo, alebo ma dokuše psisko, alebo ma vykastrujú, alebo na mňa padne jalbko, alebo ma zrazí vlak, alebo sa zabijem sám - pri každej tejto činnosti sa budem smiať tým čo mi neverili, lebo to je to prvé aj posledné na čom mi v mojom živote záležalo a budem nad tým dúmať, až pokedy skutočne nepríde apokalypsa....aby som vedel ako sa im čo najefektívnejšie zasmiať...
presne to mi prvé napadlo