hej hej zdechneme tu všetci, hlavne ak tu všetko ničíme... Keď budeme mať štastie zdechneme ešte skôr (znecistovanie, ropa, vody, priroda, lesy, stromy, vzduch, smog....)
neviem co sa stane ale snivalo sa mi s tym akurat tuto noc balili sme si veci a skoro sa mineotvoril padak ked som vyskakovala na novu planetu. a kocura sme museli nechat napospas osudu disappointed:
neviem co sa stane v roku 2012 ale mohli by uz stanovit teda aj presny den, pre istotu...nech viem kedy sa mam strieskat
21.12.2012 to urcite nebude sak su tam same jednotky a dvojky to su trapnejsi datum vymysliet nemohli... tak smola no, keby povies ze to bude napriklad 18. 4. 2012 dobre...ale 21.12.2012 tak to je seriozne trapne
Keď sa tak na to pozerám, v posledných dvoch rokoch nám tu trochu nepekne blbne príroda vo všetkých smeroch, preto sa pýtam, čo horšie sa môže o ďalšie 2-3 roky stať, resp. čo môže vyvolať ešte rýchlejšie a intenzívnejšie zblbnutie?
Ľudia umierajú vo väčších počtoch už teraz. Tak neviem, prečo sa stále všetci vzrušujú nad masívnym umieraním ľudí a tak netrpezlivo ho očakávajú...
zomru len ti, ktori sa sami zabiju preto, ze si budu mysliet ze "aj tak je koniec sveta" a vsak do 21. decembra (2012) aj zabudneme , ze mal byt nejaky koniec sveta
Mayovia volajú na poplach: Spamätajte sa, žiaden koniec sveta nebude! Podľa šamanov a mystikov nás totiž apokalypsa čaká 21. decembra 2012 – na tento deň je vypočítaný koniec mayského kalendára. Proroctvo hovorí, že slnko dobehne na koniec svojej cesty po 5 126 rokoch, čo by malo nastať práve o tri roky v decembri.
„Neustále sa ma vypytujú na mayský kalendár a koniec sveta,“ sťažuje sa Apolinario Pixtun, jeden zo starších mayských indiánov. „Nedávno som bol v Anglicku a tam ma doslova zahltili všetkými tými nezmyslami,“ pokračuje v rozhovore pre portál FOX News.com a zdôrazňuje: „Žiaden koniec sveta nebude! Ani náhodou!“
Apolinario Pixtun tvrdí, že celá teória sa šíri zo západu. Starí Mayovia boli výborní astronómovia a jedna časť kalendára v tento „magický“ dátum naozaj skončí. V roku 2012 totiž bude Zem ležať na jednej priamke so Slnkom a stredom Mliečnej dráhy. Práve z toho Mayovia usudzovali, že v tento deň sa stane niečo výnimočné.
a aj keby bol koniec sveta tak mi to je jedno, ci co mam teraz rozmyslat, ze co budem robit tie zvysne tri roky. picovina. bude ci nebude. necham sa prekvapit.
Bodaj by to nastalo aspon si ludia uvedomia ze vsetci sme si rovni. Aby sa podaktori zamysleli nad tym, ze aj oni su smrtelni a smrt moze prist kedykolvek. Koniec sveta je ta jedina a najucinnejsia spravodlivost, ktora moze nastat. Pretoze takto to uz dalej nemoze ist.
Je rok 2009, diskusia alebo anketa o konci sveta býva na birdzi minimálne raz denne, čo budete robiť napríklad v apríli 2012, nebude nič robiť, budete diskutovať len o konci sveta?
viete máme tu kopec vecí čo by sme mohli robyť akože prestať ničiť zem, nešlo mi o to či tu zdechneme (aj ked dufam ze hej) ale aspon sa niekolky spamataju boze vsak zabijame sami seba.
k teme-zvlastne ze pred takimy 10 rokmi, nikto o ziadnom konci sveta nechyroval.( zebi preto ze jeden mal bit v roku 2000? ) a teraz kazdii otom melie. a pritom suu to len blbosti a nezmysly.
je to hovadina, take iste opletacky boli ked mal byt rok 2000, slovensko este vtedy taka velka vlna toho nezastihla no v britanii, francuzku amerike a japonsku behali splaseny trtkovia ktori to prehanali s internetom, dokonca sa zaznamenal az 90 % narast poctu ludi v kostoloch a pod. a co sa stalo???
mayovia ked robili kalendar si povedali...boze naco ho budeme robit este dalej po 21 12 2012 ktozvie co bude o tolko rokov...kamos mu vravi nepicuj a dokonci to! no dobreee ale az zajtra...a v noci prisiel cortez a dosekal ich a odvtedy koniec sveta...vlastne od roku 200? ked ho predpovedali jehovisti sa teraz predpoveda na 2012...a teraz ho vymysleli obchodne retazce aby podporili dopyt a ludia v case krizy nesetrili...salala zahada vyriesena
Mazovia vsetko robili na cykli takže sa stane to že sa žačne vsetko počitať znovu tak isto ako v roku 2000 sa mali posrať všetky PC a stalo sa nič to iste bude aj teraz
pockajte pockajte najskor to bol rok 2000 potom 2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011, no mozno to aj pride v tom 2012....blbost!!!!! a ludia by sa mali zacat zaoberat podstatnejesimi vecmi nez rozoberat co sa stane v buducnosti bo to aj tak hovno na tom zmenite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
počkaj si na ten dátum a potom sa dozvieš
neviem co sa stane v roku 2012 ale mohli by uz stanovit teda aj presny den, pre istotu...nech viem kedy sa mam strieskat
Neverím tomu že to bude zrovna roku 2012... Ale určite sme Zem zdevastovali natoľko že sa to raz staneo.. Skôr či neskôr..
neviem naco su tieto temy aj keby sme vsetci mali zomriet, tak co s tym teraz akoze urobite?
je to smiesne
to je už fakt dosť humorné, keď to každý tvrdí
Ľudia umierajú vo väčších počtoch už teraz. Tak neviem, prečo sa stále všetci vzrušujú nad masívnym umieraním ľudí a tak netrpezlivo ho očakávajú...
Mayovia volajú na poplach: Spamätajte sa, žiaden koniec sveta nebude! Podľa šamanov a mystikov nás totiž apokalypsa čaká 21. decembra 2012 – na tento deň je vypočítaný koniec mayského kalendára. Proroctvo hovorí, že slnko dobehne na koniec svojej cesty po 5 126 rokoch, čo by malo nastať práve o tri roky v decembri.
„Neustále sa ma vypytujú na mayský kalendár a koniec sveta,“ sťažuje sa Apolinario Pixtun, jeden zo starších mayských indiánov. „Nedávno som bol v Anglicku a tam ma doslova zahltili všetkými tými nezmyslami,“ pokračuje v rozhovore pre portál FOX News.com a zdôrazňuje: „Žiaden koniec sveta nebude! Ani náhodou!“
Apolinario Pixtun tvrdí, že celá teória sa šíri zo západu. Starí Mayovia boli výborní astronómovia a jedna časť kalendára v tento „magický“ dátum naozaj skončí. V roku 2012 totiž bude Zem ležať na jednej priamke so Slnkom a stredom Mliečnej dráhy. Práve z toho Mayovia usudzovali, že v tento deň sa stane niečo výnimočné.
zdroj: tvnoviny.sk
a aj keby bol koniec sveta tak mi to je jedno, ci co mam teraz rozmyslat, ze co budem robit tie zvysne tri roky. picovina. bude ci nebude. necham sa prekvapit.
a však uvidíme
a je lepsie bat sa ako sa zlaknut!
"Hej ty, došiel mi kameň, kam mám ten kalendár teraz písať??"
"Jeb na to nechaj to tak... Aj tak nikto nebude riešiť tvoj kalendár..."
...asi takto nejak
k teme-zvlastne ze pred takimy 10 rokmi, nikto o ziadnom konci sveta nechyroval.( zebi preto ze jeden mal bit v roku 2000? ) a teraz kazdii otom melie. a pritom suu to len blbosti a nezmysly.
komenty na konci, len tolko k tomu
ako povedal na tuto temu lasica... sa chcete nejako pripravovat? usijete si pekny oblek a pojdete na slavnostnu veceru?
akurat sme mali pekny ohnostroj na silvestra xD