Skoro som skapal, stratil som nadeje, som na tom mizerne zdravotne, prestal som chlastat, zacal som moc zrat, idem sa zblaznit, stratil som kontakt s vacsinou ludi a tak to je v takej skratke moj rok 2019 ale su sviatky teraz treba mysliet pozitivne chvilku
zase ma označilo 3x v hlasovaní, nejaká porucha no v porovnaní s 2018 je to oveľa lepšie, no práve minulého roku som si uvedomila, že keď nezačnem niečo so sebou robiť, že zle skončím
Tento rok som zazila vela pozitivnych zivotnych zmien, na dosiahnutie ktorych som ale musela vynalozit mnostvo energie a nejedenkrat som musela opustit svoju komfortnu zonu. Taktiez ma to stalo vela nervov a placu. Mnohe vztahy s ludmi ochladli a niekedy sa citim stara a opustena. Inokedy som zas prehnane stastna priam otravne detinska neviem ci to bol dobry alebo zly rok, no som nesmierna UNAVENA a tesim sa, ze konci a ze ma cakaju nove dobrodruzstva ahhahah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov