Pustila som si všetky (okrem Olivie Rodrigo - tú poznám) a zistila som, že niektoré si mi už aj posielal, ale neoslovili ma až tak... No tá Snail Mail - Valentine je skvelá!
Aj pesnička Bunny Is a Rider ma celkom oslovila aj spolu s Like I Used To
@azizi@7 ako som spominal vyssie, 2 su take radiovky ostatne su praveze skor underground, ale vsetky su super mohla si aj viac veci skusit, isto by si tam nasla nieco pre seba, zmes je to pestra ale proti gustu ziaden disputat, vdaka aspon za *
Tak som skusila prvych 10 a celkom sa mi paci ta Cassandra Jenkins: Hard drive
To si viem predstavit, ze by som si aj niekedy sama pustila, aj som si ju ulozila
@azizi haha ja som vravel kazdy si tam najde nieco, podla mna su vsetky uplne super... neviem, preco som si myslel, ze aj snail mail sa ti bude lubit @mayben@6 hej, kedysi som ti posielal tipy, je super, ze si ich este pamatas
@Autor123456789 kedy si najdes pracu a babu a odides od "tatka", ktory ta bije, krpec? @passerine fuu to je tazke, ked nemas rada ziadnu hudbu, nanajvys nejaky ten punk mozno ti low su k tebe najblizsie
btw @admin mohol by si pls zabanovat usera autor123456789, ktory sa tu ludom vyhraza smrtou, obtazuje zeny, vymysla si nezmysly o inych ludoch a utoci na ich najblizsich? dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Aj pesnička Bunny Is a Rider ma celkom oslovila aj spolu s Like I Used To
Ale skusim ich par vypocut, ci mam pravdu.
To si viem predstavit, ze by som si aj niekedy sama pustila, aj som si ju ulozila
Ale kedze milujem arabske motivy, tak hlasujem za Mohabbat
@mayben @6 hej, kedysi som ti posielal tipy, je super, ze si ich este pamatas
@passerine fuu to je tazke, ked nemas rada ziadnu hudbu, nanajvys nejaky ten punk mozno ti low su k tebe najblizsie