Nie 2029, ale 2036. V roku 2029 sa iba velmi priblizi a Zem ho gravitacnou silou vychyli z drahy tak, ze pri dalsom navrate bude smerovat na Zem. A dovtedy sa urcite nieco vymysli.
Asteroid neni az taky hrozny, horsia je cierna diera, minule som nahodou natrafil na dvojke na nejaky dokument...tota cierna diera je 100x horsia ako nejaky asteroid
Sunny: videla som to. Vraj ja v nasej slnecnej sustave viacero ciernych dier. No, to je teda vyhliadka do buducna myslim si, ze skorej nas pohlti diera ako znici asteroid.
55lienka-ale ved jasne zase si nemysli ze kazdy bozi den premyslam nad tym ako sa na nas mozno zruti asteroid alebo nas pohlti cierna diera ale zas nikdy nevies ci to bude az o 20 rokov
Miat248 aha takze mame si uzivat zivot a nemysliet na to co bude a potom padnut na hubu len koli tomu ze sme boli jebnuti a nerozvazni a nemysleli sme dopredu?
Escalator, ja som cital nieco podobne a myslim ze to davali uz asi 8rokov dozadu aj na markize.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Sunny: videla som to. Vraj ja v nasej slnecnej sustave viacero ciernych dier. No, to je teda vyhliadka do buducna myslim si, ze skorej nas pohlti diera ako znici asteroid.
Escalator, ja som cital nieco podobne a myslim ze to davali uz asi 8rokov dozadu aj na markize.