@schizoofrenik neviem chcela som sa o to pokúsiť ale neviem ako na to vyskúšam naživo ale myslím že si ju stratil v tedy keď som šla domov a teba nepustili do busu
@12pusinka16 hej myslím že prvých jeden a pol by som zniesol v pohode, až potom by sa začali diať zlé veci neni to príjemné ide ti úplne rozdrapiť plúca keď sa predávkuješ
@12pusinka16 keď sa prejebeš pikom tak síce zomrieš v stavoch, ale nezaspíš, roztrhne ti srdce. A myslím si že skôr ako sa to stane z tých stavov načisto zošalieš lebo to už fakt neni nič príjemné keď je toho vela
@schizoofrenik to ja len že zo spolužiakmi nie som kamoška a s tebou som veď vieš a veď keď tam ukazovali tie veci ako im bolo fajn, že aj zomrieť s takého pocitu chceli jasné že som chcela aj ja protidrogovo na mňa pôsobíš jedine ty keď máš depky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Ma nasieraš O____________O
DE SÚ OBRÁZKY?????
HEEEEEOOOOOOO
@greenbunny naozaj spíšš?
» www.jenpromuze.cz/start/a-sakra/9...
@1 @2 @3 @4 @5 @6 @7 @8 @9 @1 0 @1 1 @1 2 @1 3 @1 4 @2 9
keď už sa niečím prešlahnúť tak heroinom
LOL
heroin ťa na sračky utlmí, necítiš absolútne žiadnu bolesť, je ti proste dobre, a tak zaspíš a už sa nepreberieš
ale aj tak
to je dobre piči (ach)
inak, tým pádom asi neboli moc protidrogové keď si po nich mala chuť sa sfetovať
(ach) no fajno, vždy som túžil slúžiť ako odstrašujúci príklad :/