Diskusie - 2852. stránka fóra
10
Dekansky termin
Ahojte, ziadali ste uz niekto o dekansky termin na skusku?..poprosim info Otvor fórum »
12. 6. 2013 22:20
16
Vysoka škola? kde?
som septimanka na gympli..a vždy som chcela isť za zubarinu, ale kedže zisťujem že dostať sa tam je pre mňa moc náročne tak nemam šajnu čo ďalej. Rozmyšľala som o logopédii, ale zas to nemá uplatnenie. Poradili by... Otvor fórum »
12. 6. 2013 22:11
49
Akým iným jazykom okrem sloviny a češtiny viete rozprávať? A akým jazykom by ste chceli vedieť rozprávať?
Máte nejaký jazyk, ktorým by ste chceli rozprávať, keby ste sa ho nemuseli naučiť, že len ráno vstanete a už konverzujete ako profesionál? :D Otvor fórum »
12. 6. 2013 22:08
80
Čo si myslíte o užívateľovi @hoperpohroma ?
Čo si myslíte o užívateľovi @hoperpohroma ? Otvor fórum »
12. 6. 2013 21:19
5
Kde nájdem Schau Mal! 1 testy?
Serwus, píšeme z nemčiny test z knihy Schau Mal a chcem sa spýtať či sa niekde dajú tieto materiály zohnať či neviete, či nemáte skúsenosti, pretože by ma zaujímalo či niekde sú alebo si ich... Otvor fórum »
12. 6. 2013 21:10
28
Ako ziskat byvaleho?
rozišla som sa sním lebo som bola na neho nasrata ale on sa nechcel roziist. po čase sme stratili kontakt ale sem tam sme si napisali že ako ide zivot a tak . a teraz ho chcem naspat.... Otvor fórum »
12. 6. 2013 21:07
17
Otázka pre baby !
Baby je lepšie pred prvým sexom masturbovať ???? ako ste to robili vy ??? bolí potom menej ?! Otvor fórum »
12. 6. 2013 21:03
23
Vlasy vlasy a stále vlasy :)
Ahojte baby, je tu nejaká kaderníčka?? Alebo máte niektorá skúsenosti. Chcem sa spýtať, čo sa stane ak sa na farbené tmavohnedé vlasy, hodí nejaká blond :D Je možné že to chytí do ryšava?? Keď nechcem použiť... Otvor fórum »
12. 6. 2013 21:00
15
Dostanie epilepsie z monitoru?
Ahojte, Chcel by som sa vás spýtať že či je možné, a ak áno tak za akých príčin, dostať epilepsiu z pozerania do monitoru Otvor fórum »
12. 6. 2013 20:23
9
Viete niekto pomôcť s príkladom z fyziky?
Aká veľká je kinetická energia telesa s hmotnosťou 100kg pohybujúceho sa horizontálne vo výške 2m a rýchlosťou 36km/h? Otvor fórum »
12. 6. 2013 20:19
13
Horory online
Ahojte ludia prosim Vás je tu niekto kto by mi vedel poradiť dobru stranku na online horory cz alebo sk. Bez platenia a tých dalsich somarin prosim. Alebo resp. ak nie... Otvor fórum »
12. 6. 2013 20:01
13
Dobierka
Za koľko dní by mali prísť peniaze od dotyčného, ktorému bol odoslaný balík na dobierku ? Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:44
48
Prečo dievčatá a ženy,,.
... ak majú malé poprsie, tak si kupujú väčšie podprsenky, aby to pod tričkom vyzeralo, že majú väčšie ako to v skutočnosti je? :D 1. To fakt majú dievčatá a ženy z malých pŕs... Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:35
13
Dokonavý nedokonavý vid
mám otázku že vypil a niesli je dokonavý alebo nedokonavý vid? a aký je k nemu opačný vid? vypil-dokonavý pil-nedokonavý niesli-nedokonavý odniesli-dokonavý mám to dobre alebo zle?? Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:26
56
Ako vám vyšli zatiaľ prijímačky na UK ?
Hey hou čaute ľudia tak ako sa Vám darilo zatiaľ za tieto 3 dni na prijímačkach na UK. Aký výsledok ste mali zo všeobecného a na aký odbor sa hlásite ? Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:15- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 3 Aká je vaša práca ?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?
- v islamskom
- v židovskom
Hlasuj »