Podľa toho v čom. Keď mám niečo spraviť, ako kedy. Keď to chcem tak v pohode aj cez mŕtvoly, keď mi to nepríde až tak dôležité tak sa snažím, ale netreba to preháňať a keď niečo vyslovene musím robiť, tak sa mi nechce vôbec a hľadám si čokoľvek iné.
Čo sa týka psychickej odolnosti voči ľuďom tak som lvl over 9000.
UŽ áno. Dokonca minule ked mi kamaratka pvoedala, ze som najsilnejsi clovek akeho pozna mi to prislo take.. na zamyslenie.
neviem, proste som presla takym prerodom, ktory ma nasmeroval k pozitivnemu mysleniu a s tym prisla aj ta nezdolnost a citim sa takto velmi dobre a uzivam tie super veci tohto sveta, takzee tak
Na základke som bol známy tým, že som ten, ktorému je všetko jedno. Ale bola to základka, takže žiadne povinnosti, žiadna zodpovednosť, takže ani nebolo čo riešiť...
Teraz sa dostávam do stavu, že mi je znova zase všetko jedno. Nemám problém sa s čímkoľvek vyrovnať...
Som..okolnosti v živote donútia človeka byť takým, akým si ani nemyslí, že dokáže byť.. Lenže, keď je niekto dlho silný, tak o to horšie je to vyhorenie, ktoré raz príde...
niečo znesiem, niečo nie. je to o hraniciach, niekedy padám a emocionálne sa zrútim a niekedy som silnejší, než som si kedy dokázal predstaviť.. vždy a všade u mňa záleží od nálady a situácie
aa keď sa tak zamyslím tak po tom všetkom som riadne psychicky silný človek ... ale zas po tom všetkom už tú schopnosť pomaly strácam ... som ju vyčerpala takmer asi tak
Aj keď sa tvarim, ze som silná a bojujem za seba, aby so mnou ľudia nemanipulovali, v skutocnosti ma kazde jeeno slovo dosť boli a to doat dlhu dobu, rovnako ako ma boli, ked tie tvrde slová poviem c navale zlosti niekomu inému a potom ma to zoziera
Keďže mám nejak problém nájsť v mnohých veciach zmysel, často too na mňa veľa nedolieha a keď už, rýchlo to zo mňa skĺzne. Výnimkou sú len ľudia na ktorých mi ozaj záleží a ktorých slová a gestá si beriem k srdcu viac ako obvykle.
neviem, na jednu stranu mi vie nálady vykývať hrozne veľa vecí a hrozne ľahko, a na druhú stranu tie veci o ktorých by ľudia čakali že so mnou pohnú/mnou otrasú mám často v piči...
...a tiež často veci o ktorých by som nečakal že mnou otrasú to spravia, a naopak, niektoré veci o ktorých by som si myslel že nič nespravia, toho spravia veľa... takže ťažko to zaradiť...
V poslednej dobe nie... Teda, ako v čom... Sú veci kde " znesiem " viac než väčšina,no sú aj také veci/udalosti kedy sa proste brutálne zosypem a je to problém...
No... neviem, väčšinou mám pochopenie pre druhých, viem ich podržať a upokojiť, ale so sebou mi to moc nejde, aj keď v poslednom čase sa čoraz častejšie kontrolujem a vytráca sa zo mňa hanblivosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a občas mám stavy kedy všetko s prehľadom zvládam a inokedy nezvládnem nič
Čo sa týka psychickej odolnosti voči ľuďom tak som lvl over 9000.
neviem, proste som presla takym prerodom, ktory ma nasmeroval k pozitivnemu mysleniu a s tym prisla aj ta nezdolnost a citim sa takto velmi dobre a uzivam tie super veci tohto sveta, takzee tak
co sa tyka odolnosti voci ludom, ktori su mi ukradnuti, si dovolim povedat, ze dost psychicky silna.
co sa tyka odolnosti voci ludom, na ktorych mi zalezi (ale tam sa vela ludi nedostane) alebo voci povinnostiam, to som dost polozitelna.
ale myslím si že som toho vytrpela a prežila viac ako poniektoré rovesníčky
Na základke som bol známy tým, že som ten, ktorému je všetko jedno. Ale bola to základka, takže žiadne povinnosti, žiadna zodpovednosť, takže ani nebolo čo riešiť...
Teraz sa dostávam do stavu, že mi je znova zase všetko jedno. Nemám problém sa s čímkoľvek vyrovnať...
ale napr. som v tom, ze neuspech ma motivuje nez polozi a mam strasne silnu volu a vytrvalost
slaba som v tom, ze sa laho rozculim a prilis sa zaoberam inymi ludmi a ich nazormi a spolocnostou
niečo znesiem, niečo nie. je to o hraniciach, niekedy padám a emocionálne sa zrútim a niekedy som silnejší, než som si kedy dokázal predstaviť.. vždy a všade u mňa záleží od nálady a situácie
aa keď sa tak zamyslím tak po tom všetkom som riadne psychicky silný človek ... ale zas po tom všetkom už tú schopnosť pomaly strácam ... som ju vyčerpala takmer asi tak
...a tiež často veci o ktorých by som nečakal že mnou otrasú to spravia, a naopak, niektoré veci o ktorých by som si myslel že nič nespravia, toho spravia veľa... takže ťažko to zaradiť...
ale dojdu zas dni, kedy to nezvladam..a som na tom dost zle, ale snažim sa to vždy vylepšit a podari sa mi to