No ono ako sa to vezme zase.... Je to neisté... Na FHI berú menej ľudí, ale sa aj menej hlási.... A na FPM berú viacej ľudí a viacej sa aj hlási.... Je to také otázne.... ale som rada, že som to na FHI urobila lepšie, lebo tam chcem ísť viacej ako na FPM...
@06bublinka14 - minulý rok brali od nejakých 157 bodov na FHI tuším... a jasné, že sa na to netreba spoliehať, ale približne by to tento rok málo byť rovnako, záleží od ostatných ako napísali prijímačky, ale moc sa to vraj nemení... takže jednou nohou sme už tam ... Ale ja neviem či pôjdem na takú kokotskú školu aj keď som si tam dala prihlášku ... @gos - 192 bodov? To mozes byt pysna na seba Ja by som tolko nedala
OF 196, mat 38, ang 82, eko 76. Matika bola zlá, ang v pohode a ekonómiu som omylom spravil o 5 min skôr v strese, že už sa končí kua, mohol som mať o niečo viac bodov.
Ja praveze som to mala presne opacne... ja som mala 172 bodov na FHI teda ako som uz pisala... a matiku som cakala, ze napisem na 40 bodov a mala som 62 bodov .... takze som bola rada... ja som tu EKO dodrbkala ... ale tak co uz, ale urcite vas zoberu, ved to ste mali v pohode 196 a 192 bodov... ved minuly rok brali tusim od 160 bodov alebo este aj menej takze niet sa coho bat x)
Ved dufam,presne ako hovoris,v najhorsom pripade sa odvolam.Uvidime Tipujem,ze v pondelok pride rozhodnutie,kedze v piatok zasadala komisia a rozposielala to
Aj ja som počula, že pondelok to bude minimálne na internete ... Ale neviem či nakoniec pôjdem na EUBA, lebo ja tam budem ako ihla v kopke sena ... taký hlúpak pri šikovných .....
Ved to Dajte vediet,ci vam uz dosli rozhodnutia..Ja mam inac na aise pisane ,ze rozhodnutie komisie 19.6.2013 ,tak neviem..Pri prijimackach hovorili daco o 14.6.2013,ze bude zasadat komisia..mam v tom gulas
na fpm je sito a ucia sa same biflovacky. beru tam kopu ludi z ktorych polovica po prvom roku odide. na fpm idu vacsinou ludia, ktorych nikam inam nezoberu. Zamestnat sa mozes max v administrative, dosiahnut iba priemerny plat. Ale fpm ma najhorsie meno z fakult euba. Odporucam jednoznacne fhi a odbor uctovnictvo.
fhi je 1000x lepsia. Ak si z obchodky tak uctovnictvo budes v pohode zvladat, lebo ta tam vlastne prve 3 roky nic nove nenaucia. Mozes v pohode pracovat v odbore popri studiu a tak ziskat prax. Po skole budes zahojena. Budes mat robotu a nastupny plat vyse tisic eur. Ak nie si z obchodky, tak sa uctovat naucis za tie 3 roky a potom mozes pracovat popri inzinierovi - tiez mas istu robotu z dobrym platom.
To,ze postupujes do dalsieho kola znamena,ze prijimacky si spravila,ale vsetko sa odvija od poctu bodov a uchadzacov.Tj, spravili sme,ale ja to vidim na odvolanie Inac,cital som,ze minuly rok isli 2 ludia z tej istej triedy,tie iste znamky,ta ista fakulta,ten isty odbor a: baba so 153 bodmi bola prijata a chalan so 170 bodmi neprijaty..zvlastne,co?
Ja som mal na FHI (Hosp. informatika) blbých 134b (viem - strašné) a dnes mi prišiel papier že 8.7. si mam isť prevziať rozhodnutie o prijatí a teda sa zapísať
@06bublinka14 no áno záleží ako program máš - podla toho sú šance.. najväčší nával je na účtovníctvo.. potom táto hosp. informatika a najmenej manažérske rozhodovanie.. tak to bolo aspoň vlani a myslím že tento rok to nie je iné..
@06bublinka14 ale určite ťa zoberú aj tam kde chceš ísť.. na FHI je 320 miest a počet prihlášok len 620 čo je oproti všetkým fakultám na EUBA najnižší pomer voľné miesto/prihláška
btw. v ktorý deň si bola na prijímačkách? Nebola si v utorok?
decka ti co mate na prihlaske viac odborov ako 1(takze aspon 2,3) mate stanovisko aj k tym dalsim ci len k tomu 1 preferovanemu? ja mam len k tomu 1 aj poradie no chcel by som ist teraz skor na ten 3 neviete ci to tam nejako dodatocne doplnia?
zatiaľ tam nemám vyjadrenie komisie ale tie dátumy mám len pri prvom. Podľa mňa ich doplnia dodatočne tie ostatné. Alebo v liste zo školy bude na aký z nich si prijatý nakoniec.
Ludiaaaa prisiel mi dnes papier, ze ma zobrali A to mam 172 bodov na FHI, takze vsetci nado mnou co mate viac bodov ste urcite tiez zobraty, bez ohladu na fakultu
@teruska41 a ty máš prvé účto? mňa prijali na to manžérstvo a technologie...ale druhé som mala účtovníctvo...dalo by sa nejako prestúpiť? nevieš? aj ked blbá otázka
@dalilag - uz aj z FPM mi prislo vcera a prijali ma ... a tam som mala len 154 bodov tak som bola celkom prekvapkana .... @06bublinka14 - ano ja som si dala prve uctovnictvo, ak chces prestupit na to uctovnictvo tak na tvojom mieste by som zavolala do skoly a spytala sa ich, ze co s tym, lebo v tomto ti fakt neviem poradit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
1,Účtovníctvo
2,Manažérske rozhodovanie a informačné technológie
Nevadí, aspoň som nakreslil dinosaura.
V najhoršom sa dá vždy odvolať.
Datum zverejnenia bodov: 11.06.2013 (prijimacky som mal 13.06.2013 btw)
Datum zverejnenia vysledku rozhodnutia prijimacej komisie 19.06.2013
Datum zverejnenia bodov za predmet 13.06.2013 15:00
Takze podla tohto sudim,ze rozhodnu v stredu a potom vo stvrtok pride rozhodnutie
fhi je 1000x lepsia. Ak si z obchodky tak uctovnictvo budes v pohode zvladat, lebo ta tam vlastne prve 3 roky nic nove nenaucia. Mozes v pohode pracovat v odbore popri studiu a tak ziskat prax. Po skole budes zahojena. Budes mat robotu a nastupny plat vyse tisic eur. Ak nie si z obchodky, tak sa uctovat naucis za tie 3 roky a potom mozes pracovat popri inzinierovi - tiez mas istu robotu z dobrym platom.
Inak jej prišlo, že je prijatá. Aj keď na tej škole bol a bude bordel, takže ma to neprekvapuje.
Ona je aka fakulta?
To, že postúpil ďalej znamená podľa mňa, že si splnila podmienky akurát si možno pod čiarou, možno bude v liste, že prijatá.
Neviem čo riešite. A vo všeobecnosti platí, že berú čo najviac ľudí, keďže za každého študenta dostanú €€€ od štátu.
a opravujem mám tam ísť 9.7. - v Aule
Ja som si dal tiež všetky tri ale presne opačne ako ty
a keby ťa aj na učto nezobrali tak to manažérske rozhodovanie maš určite isté
btw. v ktorý deň si bola na prijímačkách? Nebola si v utorok?
zatiaľ tam nemám vyjadrenie komisie ale tie dátumy mám len pri prvom. Podľa mňa ich doplnia dodatočne tie ostatné. Alebo v liste zo školy bude na aký z nich si prijatý nakoniec.
btw kolkí ste boli v poradí a kolko ledí berú na jednotlivé odbory na OF?