Máte niekto skúsenosť so štúdiom psychológie externe na tejto škole. Čítala som že na prijímačkách bude test zo Všeobecnej schopnosti. Vedeli by ste mi poradiť ako sa pripraviť na tento test? Nejaké materiály? A koľko bodov treba na prijatie min?
@mariquittka@1 viem že na Univerzite sv. Cyrila a Metoda je externe štúdium online čo by mne najviac vyhovovalo, ale keďže je to bez prijímačiek a je o psychológiu veľký záujem tak nedúfam v tom že by ma zobrali(keďže mi dnes pani na študijnom povedala že min rok bol priemer ktorý stanovili cca 1,3 priemer známok a že možno tento rok to bude aj 1,5. Ak je to pravda tak nemám asi veľkú šancu. Tiež mi povedala že je to za koncoročné známky zo 4. ročníka
@mariquittka@Tequila včera som volala s jednou pani odtiaľ a povedala mi že jej neter chcela/chce ísť na psychológiu a pýtala sa tam na škole jedného profesora že z čoho sa učiť na ten test a ten jej povedal že nie su žiadne podklady na prípravu že to je test ako sú kognitívne funkcie a veci čo sú pri psyycho testoch by som povedala takže to bude ASI psycho test ako dostaneš u psychológov :/ viac som sa nedozvedela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
prednasky su online ako kedy, niektori vyucujuci pristupia na to niektori nie
o vstupnom teste netusim, ja som sa prihlasil cez covid a vtedy prijimacky neboli