Ahojte chcem sa Vás opýtať je možné a hlavne kde študovať ošetrovateľstvo externe aj keď nemám szš? Ešte min. rok to bolo možné v Nitre ale teraz majú už napísané že treba byť zamestnaný ako praktická sestra v nemocnici. Lebo v 26 sa mi nechce robiť 2r sš
A len dodám, že ak nie si 100% rozhodnutá a motivovaná vykonávať povolanie sestry, tak si štúdium dobre rozmysli. Tri roky makáš zadarmo, robíš poskoka
@ruderenee@2 tak rozhodnutá som viac menej, ale dávam prednosť štúdiu na Slovensku. Ale v 26ke sa mi nechce na internát ísť preto by som dala prednosť externému štúdiu. Viem že ešte min. rok(terajší prváci) to mohli takto študovať v Nitre, ale po novom už nie. Ale keď rozmýšľam čo by som chcela do budúcnosti robiť je to práve v zdravotníctve.
@annyejnji@9 bolo pár vš kde to išlo takto študovať ale už ostali iba 2 a to Katolícka univerzita v Ružomberku a Slovenská zdravotnícka univerzita so sídlom v BB...Ružomberok má výhodu že sa nerobia prijímacie skúšky ale je tam náboženstvo ... to ma celkom zarazilo. Ale tiež sa obávam že či by som to dala predsa už len som zo školy nejaký ten piatok preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov