Podeľte sa s Vašimi spomienkami na vysokú školu. Na akej výške ste študovali ? Aký odbor ? Ste spokojní s Vaším vysokoškolským životom ? Pracujete v odbore, ktorí ste vyštudovali ?
Tak bol som s ním aj spokojný, aj keď nebol až tak životným štýlom zdravý. Nikdy v živote nebyť intráku by som taký život nezažil. Rád na to spomínam, boli to dobré časy, lebo zas bola partia. Po škole ale prišla ťažká úloha v podobe nájsť si prácu, keďže celé toto odvetvie zažíva úpadok a je to náročné nájsť si takú prácu a ďalšia facka zas v podobe nedostatku priateľov, žiadnej partie a žitia osamote. Žijem len život do roboty a z roboty, akurát len že z roboty do toho točím záujmy, to je celé. Na nič iné nezostáva čas.
Nedoštudoval som, čo je asi dobre, lebo som chcel byť učiteľ dejepisu. Robím sales v priemysle. Na VŠ (UMB B spomínam s láskou, lebo som si tam našiel prvú frajerku a vlastne aj druhú. Veľa som tam pil. Málo sa učil... fakt asi len prvý semester... potom zo mňa snaha opadla. Furt som čítal Bukowského. Začal som tam písať. Nachádzať seba skrz vlastnú tvorbu (aj keď je to občas shit). Zakopal som tam svoju hokejovú kariéru. Neviem či je to dobre alebo zle...nechýba mi to. Ale bol som good, hral som aj za repre. Čo mi chýba je, že okolo mňa boli ľudia v mojom veku. V mojej práci je to samá stáreš a takmer všetko chlapi. Nemám s kým flirtovať. Občas rozmýšlam, že zmením job len kvôli tomu. Nespravil som to zatiaľ iba z toho dôvodu, že sa mi príliš dobre darí. Zarábam nadpriemerne. Toto nehovorím ako flex, ale ako dôvod, prečo sa cítim zaseknutý. Musel by som odísť od studničky a na to proste zatiaľ nemám vnútornú silu. Myslím si, že mne sa bude dariť v hocijakej sfére. Stačí ak tam vydržím zopár rokov. Myslím si, že tak to má vlastne hocikto. 10000 hodín a človek sa naučí byť good. Všetko je to o focuse. Treba žiť čo robíš. Akože ja neviem ani koľko dní som si tento rok vyčerpal z dovolenky. Asi dva. Ak by som sa mohol vrátiť v čase, asi by som sa prihlásil na nejaký management v Prahe. VŠE napríklad. To zrobila sestra a tá s robotami nemá problém. Je to pekné mesto. A moja budúca životná zastávka, až sa odhodlám. Ale času dosť. Neponáhľam sa nikam. Asi až keď studnička vyschne.
studoval som na UCm masmedialne studia. mrzi ma, ze VS zivot som zmeskal, lebo som byval s rodicmi vtedy este. to, co si ini odkrutili zazitkovo na vyske, som ja dobiehal dalsich 10 rokov keby som sa tam mohol vratit, fuuu, veru by som inak zil. pracujem velmi ciastocne vo vystudovanom odbore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov