Ahojte mám taký probléém... chcel by som už aby mi bolo aj poriadne vidno brušné svalstvo ale nejak mi to nejde... Kamarát povedal, že nato musím byť chudší... ale vzhľadom na moju výšku (175) mám váhu dosť nízku... proste nemôžem toľko schudnúť ale ak
poznáš HIIT? ak nie tak spoznaj alebo potom aj cardio...ale na tieto veci je HIIT účinnejšie
+ STRAVA! ... ale ani sa na ňu radšej pýtať nejdem
a ak sa jedna o to že chceš len vyťažiť z toho že si červík tak @1
(to mi pripomína jeden fail čo so videla na chate ... chalanisko sa chvalil 6packom celý vyčer a ráno chcel priatelku zdvihnúť z postele a neuvládol tak to nechal tak to dievča malo max. 45kg
@smajdalf Mňa by zaujímalo to blbé príslovie či čo to je....aj chudý chalan ak chce mať tehličky, tak musí na to PORIADNE makať To neznamená, že ked nemá tuk, tak to ide ako po masle...
@smajdalf ja totižto mám vypracované... len ich nieeje vidno cez tuk...ale nejsom tučný ani nič... mám len 62 kg... keď som to povedal kamošovi tak mi povedal, že aký tuk chcem stratiť keď žiadný nemám ale tak mám tam niečo a vypracované už mám, len to je podtým...
@podnaplaz ► GOOGLE ► "ako vyrysovať brušne svalstvo" .. a hľadaj.. určite toho nájdeš po kkt lebo aj ja som tak na nete hľadal rysovačky atd.. (až nato že mi to nevydržalo nikdy lebo nemam pevnu vôľu dlho a pravidelne posilovať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tehličky na chudom chalanovi, sú ako prsia na tlstej babe... NERÁTAJÚ SA !!!
+ STRAVA! ... ale ani sa na ňu radšej pýtať nejdem
a ak sa jedna o to že chceš len vyťažiť z toho že si červík tak @1
(to mi pripomína jeden fail čo so videla na chate ... chalanisko sa chvalil 6packom celý vyčer a ráno chcel priatelku zdvihnúť z postele a neuvládol tak to nechal tak to dievča malo max. 45kg