Čo robiť, ak sa neviem prekonať pri niektorých povinnostiach, úlohách, veciach, čo ma nebavia... Najhoršie je to dokopavanie. Najradšej by som to ani nemusela alebo už proste mala za sebou. Aj vám sa to stáva? Ako to riešite?
skus studovat na mojej skole a donutis sa prekonavat,
a inak prekonavam sa lebo viem, ze mi to neskor prinesie ovocie, alebo budem uz mat pokoj, alebo mam vyhodu, ze cast toho co studujem ci pracujem/budem pracovat ma bavi, to sa lahko prekonava
hm, aj ja mám zajtra skúsku a za päť hodín som sa naučila dve strany ale keď mi už bude o ôsmej horieť za zadkom, tak sa 30 ostattných strán budem musieť nejako naučiť proste to musíš prekonať a .. dokopať sa k tomu
@silence no zvyknem zacat skor, ale tak je par takych pripadov tiez ... ale zadania robim niekedy rad a skor a vo vela pripadoch tam dam aj viac ako treba, a na kazdej teorii skrz moju pamat mam malo bodov vzdy ... (pdbs skusku budem mat tak za minimum asi a z projektov 99/100 a posledny mi pozeral kossacky a este ma pochvalil, )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a inak prekonavam sa lebo viem, ze mi to neskor prinesie ovocie, alebo budem uz mat pokoj, alebo mam vyhodu, ze cast toho co studujem ci pracujem/budem pracovat ma bavi, to sa lahko prekonava
ďakujem
ale pomaha mi keď si do diara zaznačím čo kedy robím...a aj to (zväčša) urobíM
@anjelik263 FEI STU, BA