Diskusie - 2855. stránka fóra
37
Vzhľadom sa najviac podobáte na:
12. 6. 2013 10:19
43
V akom jazyku si pozrieš film/seriál natočený v angličtine ak si môžeš vybrať?
- slovenský/český dabing
- originál v angličtine + slovenské/české titulky
- originál v angličtine + anglické titulky
Ďalšie možnosti »
12. 6. 2013 08:29- originál v angličtine + slovenské/české titulky
- originál v angličtine + anglické titulky
Ďalšie možnosti »
8
Battlefield 4
Uz ste videli novy Battlefield 4? Co nan hovorite? Zvazujete kupu? Tu je taky mensi sneak preview: http://www. youtube. com/watch?v=3nJY7n8KaOY Otvor fórum »
12. 6. 2013 08:06
24
Holiaci strojček,,.
prepáčťe za nesprávne uvedenú tému ale pokial všímam tu býva najčastejšie veľa ľudí a potrebujem to súrne vyzná sa tu dakto do letiskového poriadku pretože viem že je zakazana ziletka na holenie, ale je aj zakazany strojšek na holenie taky... Otvor fórum »
11. 6. 2013 23:42
4
čistenie pleti Bratislava
Poznáte niekto kozmetičku, ktorá robí hlbové čistenie pleti pre mužov? Otvor fórum »
11. 6. 2013 23:36
50
Lochnessko organizuje B stretko!
Haloo haloo, Nitrania! Luky vas chce srdecne pozvat na Birdz stretko vo STVRTOK(pozajtra), o case som zabudla akom v malebnom mestecku NITRA, presne miesto tiez neviem, predsa len som tam stratena.... Otvor fórum »
11. 6. 2013 22:26
8
:)
Vedeli by ste mi poradiť nejakú (najlepšie outletovú) stránku na tenisky typu vans, converse? Počula som o nejakej so sídlom vo Ázií, ale to len tak medzi rečou :o) ; ) :D ĎAKUJEM :) Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:49
7
Kto us robil prijimacky na UK na medinu? =)
chcela by som vediet kolko bolo prikladov na chemii Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:34
4
Kto kúpi Sony Xperia J????
http://mobil. bazos. sk/inzerat/26149821/Sony-Xperia-J--Platene-Aplikacie. php Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:33
7
Strata pozvánky-kto má zajtra prijímačky na LF v BA?
Ahojte..takže nemôžem nájsť pozvánku na prijímacie skúšky na lekársku fakultu v BA. Je tu niekto kto má takisto zajtra prijímačky o 8 ráno na všeobecné lekárstvo v BA?Prosím ak sa niekto taký nájde... viem, že to má byť o... Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:15
38
Bar - nápad?
Aká akcia by vás zaujala? ... Potrebujem vymyslieť nejaká akciu na pritiahnutie nových zákazníkov do baru... Chcem nejaký dobrý a hlavne uskutočniteľný nápad, ktorý by pritiahol veľa ľudí. (prípadne napíšte nejakú akciu, ktorá vás... Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:12
41
Čo by mohla znamenať skratka B. I. R. D. Z. ?
Čo by mohla znamenať skratka B. I. R. D. Z. ? Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:03
7
Prijimacky prekladatelstvo - Timequake
ahojte, prosim prosim kto ide na prijimacky na prekladatelstvo anglictiny na FiF UK, citali ste Timequake?? ja som ju nezohnala a chcela by som aspon nejaky obsah vediet... dakujem Otvor fórum »
11. 6. 2013 21:01
6
Problém s wifi
Nedá sa mi pripojiť na wifi cez mobil. Predtým, ako sme museli router reštartovať, mi to šlo. Teraz mi wifi vyhľadá, ale nenapojí sa na ňu. Vždy mi vyhodí, že odkaz nie je... Otvor fórum »
11. 6. 2013 20:57
17
Berie sa obcianska nauka do priemeru vysvedcenia?
ahojte pocita sa obcianska nauka do priemeru vysvedcenia na ZS Otvor fórum »
11. 6. 2013 20:44
13
Normane potrebuje pomoc! Neviem ako dalej!
Cyber-šikanuje ma tu jeden užívateľ s nickom @plyn ... stále ma otravuje TS-kami(často prázdnymi) alebo sa pýta o jednotlivých hodinách, že čo jem na raňajky/obed/večeru atď. ... najhoršie je, keď mu poriadne prepne a potom... Otvor fórum »
11. 6. 2013 20:28- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?
- Otca
- Suseda
Ďalšie možnosti »