@carbonevo jj asi sa mame na battlelogu ja som FPS poriesil najnovsim beta driverom a instalaciou directx z BF foldru... Mam na medium (textury na high) bez AA 45-60 FPS na AMD BE 955, AMD HD 6850, 4GB RAM, cize spravim upgrade GPU a RAM a mohlo by to v pohode bezat na high bez AA
@tommyhot fajne, niekedy mozeme zaparit len nech je casu nato.
co sa tyka FPS, tak ja som tiez stiahol najnovsi beta driver ale moc mi to nepomohlo... dufam ze full verzia uz bude doladena.
myslim ze grafu mas fajnu, avsak cpu neviem ci ti nezacne bottleneckovat novsiu/ vykonnejsiu grafu. prestuduj si kombinacie tvojho procaka a novej grafiky co pisu o tom na forach a recenziach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
aj ked BETA ma moc nenadchla musim uznat mozno kvoli FPS dropom
co sa tyka FPS, tak ja som tiez stiahol najnovsi beta driver ale moc mi to nepomohlo... dufam ze full verzia uz bude doladena.
myslim ze grafu mas fajnu, avsak cpu neviem ci ti nezacne bottleneckovat novsiu/ vykonnejsiu grafu. prestuduj si kombinacie tvojho procaka a novej grafiky co pisu o tom na forach a recenziach