Predstavte si je noc,ste buď sami alebo s kamarátom doma a zrazu niekto zazvoní,vy len bez váhania pristúpite k dverám,otvoríte a zbadáte 2m chlapa pri ktorom si/ste bezmocný/á/í..a zistíte,že sa Vás pokúša zabiť,ako by ste rýchlo zakročili?
@newman Nech žije zbytočnosť ! Jak keby mu nestačilo drbnúť, a odkotúľať ho dole schodami...Úplne by mi to stálo za to, zastreliť nejakého chuja ktorý ledva vstúpil do bytu, a skončiť vo väzení doživotne... Máš dokonalé logické myslenie
nemoze sa to stat z jednoducheho dovodu,byvam v rodinnom dome a ak niekto zazvoni tak z okna vidim k branke bez toho aby ma videl on a pochybujem ze by som v noci vychadzal keby barskto zvonil
@smajdalf ja som nejaký ten piatok trénoval v KE a raz za čas bol seminár ktorý robil jeden tréner z BA...
Mne stačilo keď mi hovoril moj tréner o výcvikoch špeciálnych jednotiek. Týždeň v horách, v mínusových teplotách v stanoch, po troch dňoch ťa tak zničia že budeš chcieť ísť domov a 4 dni trénuješ 600€ to vraj stojí
@smajdalf@leooo0 ta systema co predvádza ten pupkáč je mocná kokotina (tie peste do hrude atd) niektoré chvaty su ok na odzbrojovanie ale tie pičoviny že prstom zloží chlapa dobre kokotiny (to by sme sa potom v klietke jebali len do hrude
A to neni nazor moj ale profesionalov s ktorými som chodil na semináre po celom SR (najviac asi BB,zamerane na MMA) KEd sme sa bavili otom chlapovi co udajne trenuje len vyvolených rusov co jedným prstom zneskodnia supera tak ho prirovnávaly k jednému podvnodníkovi čo prevádzkuje semináre BJJ v polsku,madarsku,ukrajine,cesku (jeden mal aj na SR) a údajne ma cierny pás v BJJ ,
Berie za to neuveritlné prachy a ked isli knemu na seminar profici tak ich učil kokotné páky že jednak uplne zbiočnosti a jednak na ich prevedenie by si sa musel amrovať z nehybnou mrtvolou ktorá by zaklepala už pri uštipnutí komára....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
+ mame v dverach kukatko
2. Vidím, že je tam niekto podozrivý.
3. Siahnem po mojej 9mm kamarátke.
4. V tichosti na ňu nasadím tlmič a nabijem ju.
5. Odomknem dvere, mierne ich pootvorím a skryjem sa na strategické miesto.
6. Podozrivého nechám vstúpiť a následne ho zneškodním zásahom do zátylku.
7. najnudnejšia časť- upratovanie, často až do rána.
Mne stačilo keď mi hovoril moj tréner o výcvikoch špeciálnych jednotiek. Týždeň v horách, v mínusových teplotách v stanoch, po troch dňoch ťa tak zničia že budeš chcieť ísť domov a 4 dni trénuješ 600€ to vraj stojí
A to neni nazor moj ale profesionalov s ktorými som chodil na semináre po celom SR (najviac asi BB,zamerane na MMA) KEd sme sa bavili otom chlapovi co udajne trenuje len vyvolených rusov co jedným prstom zneskodnia supera tak ho prirovnávaly k jednému podvnodníkovi čo prevádzkuje semináre BJJ v polsku,madarsku,ukrajine,cesku (jeden mal aj na SR) a údajne ma cierny pás v BJJ ,
Berie za to neuveritlné prachy a ked isli knemu na seminar profici tak ich učil kokotné páky že jednak uplne zbiočnosti a jednak na ich prevedenie by si sa musel amrovať z nehybnou mrtvolou ktorá by zaklepala už pri uštipnutí komára....
@smajdalf ked chces realitu tak radsej skus Krav Magu co vymysleli ludia ktori to aj pouzivaju , kazdy den bojuju o zivot a nie najebani rusi