To je také dlhé a komplikované, že aj keby sa mi chcelo, tak sa mi nechce. A napis znie odstrašujúco, prepáč. Predpokladám, že ďalej sa písalo, že príde niečo na spôsob apokalipsy a len vyvolení budú spasení a že my, ostatná väčšina, máme veľkú smolu a čoskoro zomrieme - no darmo, každý raz zomrie.
vo Vatikáne je uložené ešte jedno Fatismské tajomstvo, ktoré dodnes nebolo zverejnene, myslím , že ani nebude, jeho vízia je strašná pre ľudstvo.......filip
"Treba veľmi dobre hospodáriť s časom, ktorý nám Boh ešte dáva. Smrťou pre každého z nás skončí možnosť na svojom živote niečo zmeniť, dať do poriadku. a jej hodinu nepoznáme. Prichádza ako zlodej. Nečakane."
Tak s týmto súhlasím, možno až na toho Boha, ale to je jedno, inak dobrá myšlienka.
práve preto nechápem prečo sa neustále riešia nejaké proroctvá a veštby a prečo ich riešiš aj ty? naozaj nikto z nás nevie kedy jeho život skončí a príde mi úplne nezmyselné riešiť to, či bude koniec sveta o 2 alebo 100 rokov a ktoré proroctvo alebo veštba je tá správna.
lebo smrť prichádza naozaj NEČAKANE a netreba riešiť kedy to bude, lebo nemôžme vedieť či sa toho konca vôbec dožijeme . zomrieť môžeme hocikedy a naša smrť môže mať rôzne príčiny, nie len koniec sveta.
a tam si dajte Ctrl+F a vpíšte "Fatima"; niekde tak v prvej štvrtine stránky nájdete "Die Botschaft von Fatima", klepnite si na jazyk, ktorý viete najlepšie, a vzdelávajte sa.
Oj, to by tu bolo božské ticho, keby každý hovoril len o tom, čomu rozumie...
A teraz vážne:
Samozrejme. že sú to veľmi vážne veci. Vyše 10 000 mŕtvych a obrovská ekologická katastrofa v Japonsku, a tie hurikány, povodne, požiare, zemetrasenia a kadečo iné. Aj sprostý vidí, že sa niečo deje. Ale nebuďme zase ako malé deti, ktoré zožerú všetko aj s navijákom. Ak chcete naozaj pomôcť, urobte (ale naozaj kvalitný) preklad tých tajomstiev a potom ich šírte. (Ja osobne to asi urobím. Až to bude, zverejním link.) Áno, tam je jasne povedané: "Pokánie, pokánie, pokánie!" To je to, čo treba robiť, a nie vymýšľať kraviny o tom, ako Panna Mária v roku 1917 rozpráva o jadrových zbraniach. Ja by som mal zatiaľ len toľko. Vďaka, ak ma niekto sledoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» leteckaposta.cz/952845214...
VSETCI SA KAJAJTE A CHODTE DO KOSTOLA, INAC SKAPETE!!!!!!!!!!!
Tak s týmto súhlasím, možno až na toho Boha, ale to je jedno, inak dobrá myšlienka.
práve preto nechápem prečo sa neustále riešia nejaké proroctvá a veštby a prečo ich riešiš aj ty? naozaj nikto z nás nevie kedy jeho život skončí a príde mi úplne nezmyselné riešiť to, či bude koniec sveta o 2 alebo 100 rokov a ktoré proroctvo alebo veštba je tá správna.
lebo smrť prichádza naozaj NEČAKANE a netreba riešiť kedy to bude, lebo nemôžme vedieť či sa toho konca vôbec dožijeme . zomrieť môžeme hocikedy a naša smrť môže mať rôzne príčiny, nie len koniec sveta.
odporucam si toto pustit pred kazdym jedlom a dvakrat pred spanim a desive posolstvo je zazehnane
Ja ťa nemám rád.
nakoniec sa ku mne dostalo, ze to bol hoax. Ak niekoho zaujima vysvetlenie tak ho najde na
» marianvojtko.blog.sme.sk/c/234727/Fatims...
Prepacte!
ak chcete diskutovať o Fatimských posolstvách, najprv si ich prečítajte. Na to potrebujete dve veci:
Po prvé vedieť anglicky alebo nemecky (alebo španielsky, portugalsky, taliansky, francúzsky); ak sa nebojíte, tak si
po druhé kliknite na
» www.vatican.va/roman_curia/con...
a tam si dajte Ctrl+F a vpíšte "Fatima"; niekde tak v prvej štvrtine stránky nájdete "Die Botschaft von Fatima", klepnite si na jazyk, ktorý viete najlepšie, a vzdelávajte sa.
Oj, to by tu bolo božské ticho, keby každý hovoril len o tom, čomu rozumie...
A teraz vážne:
Samozrejme. že sú to veľmi vážne veci. Vyše 10 000 mŕtvych a obrovská ekologická katastrofa v Japonsku, a tie hurikány, povodne, požiare, zemetrasenia a kadečo iné. Aj sprostý vidí, že sa niečo deje. Ale nebuďme zase ako malé deti, ktoré zožerú všetko aj s navijákom. Ak chcete naozaj pomôcť, urobte (ale naozaj kvalitný) preklad tých tajomstiev a potom ich šírte. (Ja osobne to asi urobím. Až to bude, zverejním link.) Áno, tam je jasne povedané: "Pokánie, pokánie, pokánie!" To je to, čo treba robiť, a nie vymýšľať kraviny o tom, ako Panna Mária v roku 1917 rozpráva o jadrových zbraniach. Ja by som mal zatiaľ len toľko. Vďaka, ak ma niekto sledoval.