3. Svetová vojna alebo čo by ste spravili ako poslednú vec v živote ?
O 3. svetovej vojne sa toho nepísalo a spomínalo už veľa. Predpoveď Sybily, Vangy alebo Nostradama síce poukazujú na svetový konflikt okolo roku 2010 a vlastne kto vie či tam to všetko nezačalo. Tu už nejde len o ropu. Ale o čo tu vlastne ide ?
blbosť sybila nostradamus, odmyslite si ich a 3sv. aj tak hrozí, prehlbujúca finančná kríza - či ropa, moc... Bankárov vytúženy sen na Wall Street je 3Sv. vojna a títo debílny ludia z tejto krízi vidia východisko len vo vojne, ked rozmíšlaju že ešte k tomu nás 7 miliard treba preriediť...
Néée žadna 3svetová ...... Však keď skončí december a ludia zistia že konec sveta nebude tak bude pokoj ... Iba zas neaky zaostalci ktory "predpovedaju " Len asi v decembri bude menší štrajk
napada mi vela zaujimavych veci, no s najväcsou pravdepodobnostou by som tu hodinu stravil ako väcsinu zivota: s pocitom osamelosti a tak by som aj zomrel.
@mand 21.12.2012 nema byt koniec sveta ma prist zmena ... mayovia nehovoria o konci sveta ale o prichode ich ucitelov od ktorych dokazali tak presne urcit vsetky astrologicke udalosti ... maju prist mimozemstania a zmenit nase myslenie to je prava mayska teoria ..ziaden koniec sveta necakaj ...ale tiez je pravda rok 2012 uz mohol byt alebo este ani nemusel pretoze dni a roky sa skracoval a prdlzovali
Nie kvôli rope? Určite to bude jeden z predných dôvodov. Ropa hýbe svetom. Ak dôjde ropa arabským krajinám, čo budú robiť? Nepokoje, rebélia... USA si začne prisluhovať náleziská ropy iných štátov a už to pôjde.
Ad.2. Čiastočne to tu už bolo spomenuté. Krach na Wall Street v minulom storočí priviedol Ameriku na pokraj zrútenia. A čo jej pomohlo? Svetová vojna z ktorej ťažili na 100%. V USA nepadol ani jeden výstrel, ani jedna bomba nevybuchla narozdiel od Európy, ktorá bola takmer kompletne v troskách. Vojna nakopla ich ekonomiku. Ak v terajšej dobe bude opäť globálny komflikt, vidím to na USA verzus Rusko alebo arabské krajiny. Voláke Slovensko môžu mať Američania v paži. Veď nám tu jazdia staré embuchy a Volgy, železnica u nás neexistuje a žijeme v rozpadnutých panelákoch...
Kedy sa mali Američania , Angličania, Francúzi najlepšie ? Po vojne , a teraz zase upadá ich životná úroveň a ostaté národy sa im dorovnávajú , čiže hrozí že sa nebudú mať najlepšie , kedže doterajšie lacno nákup z menej vyspelej krajiny draho predaj už nebude fungovať tak dokonale. A ako najlepšie by ste zrazili rastúcu ekonomiku inej krajiny ?
inak keď už sme pri USA vs. Rusko, buduju sa tu 2 velke bloky
Izrael napadne irán...Rusi a čínania povedali že sú ochotný brániť irán pretože irán je pre ních klučový partner a koho si izrael s min. 200 atomovkami zavolá na pomoc ? No predsa USA. No bohužial Európa (nato - členské krajiny ako francúzko, anglicko) ide za zadkom AMERIKE takže to bdue dosť sranda pokial sa izrael nevzpamäta xD
Uzival by som si zivot na 10000% ...ved keby to bolo iste, ze zajtrajsok uz nebude a kazdy to vedel, tak by to robil kazdy tak, ako to ma najradsej (alebo skor s tym, s kym to ma najradsej slight_smile:
Tretia svetova nebude tento rok, co ste uz vyplaseny zase setci tretia svetova bude az JA ked ju zacnem!! Kapisto?? A to aj tiez okolo 2025 - 2030.. Aa ako to viem tak presne? Lebo 3 roky kym si spravim bakalara zo strojariny, 2 roky inziniera z robotiky a 4 roky doktorat z kybernetiky/robotiky.. A dalsie aspon 3 roky vyvoj, vyskum a vyroba robotizovanych bojovych strojov, droidov a dronov.. A mozte kludne poslat aj sarah connoru, skynet armageddon bude a basta
neviem co by som spravil a tato tema tu je kazdy den ... a preco bude (alebo uz aj je) vojna ? no preto lebo to panom sveta jebe , iny dovod na vojnu neexistuje
do budúcna sa vo Fóre nebudem tak dlho zamýšľať (aby som navodil atmosféru, ktorá by nejak rozprúdila odpovede) a proste len vypľujem otázku .. zrejme to tak bude jednoduchšie na pochopenie.
Inak čo sa týka tých postrehov, že prečo by mala byť, nás predsa nezasiahne a podobné myslím, že to z toho SVETOVÁ nejak tak trošku vyplýva
@hoperpohroma som rád, že tu niesi sama, ktorá pochopila na čo sa tu vlastne má reagovať, ď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
SIEL BY SOM NA WC,DO SPRCHY,VON NA PIVO.DOMOV.DO SPRCHY A SPAT
Ad.2. Čiastočne to tu už bolo spomenuté. Krach na Wall Street v minulom storočí priviedol Ameriku na pokraj zrútenia. A čo jej pomohlo? Svetová vojna z ktorej ťažili na 100%. V USA nepadol ani jeden výstrel, ani jedna bomba nevybuchla narozdiel od Európy, ktorá bola takmer kompletne v troskách. Vojna nakopla ich ekonomiku. Ak v terajšej dobe bude opäť globálny komflikt, vidím to na USA verzus Rusko alebo arabské krajiny. Voláke Slovensko môžu mať Američania v paži. Veď nám tu jazdia staré embuchy a Volgy, železnica u nás neexistuje a žijeme v rozpadnutých panelákoch...
Izrael napadne irán...Rusi a čínania povedali že sú ochotný brániť irán pretože irán je pre ních klučový partner a koho si izrael s min. 200 atomovkami zavolá na pomoc ? No predsa USA. No bohužial Európa (nato - členské krajiny ako francúzko, anglicko) ide za zadkom AMERIKE takže to bdue dosť sranda pokial sa izrael nevzpamäta xD
a vojna na blízkom východe??? dávam tomu max 2 mesiace
Inak čo sa týka tých postrehov, že prečo by mala byť, nás predsa nezasiahne a podobné myslím, že to z toho SVETOVÁ nejak tak trošku vyplýva
@hoperpohroma som rád, že tu niesi sama, ktorá pochopila na čo sa tu vlastne má reagovať, ď