Neviem čo si mám o tom myslieť... Ale tá veštkyňa neviem ako sa volá, ale je slepá... Predpovedala už mnoho vecí ktoré sa skutočne stali a povedala že v novembri roku 2010 bude tretia svetová.. a splietala dačo s Arabmi.. dúfam že sa nič také nestane.. x(((
je to možné.... a možno to nebola nehoda.. a navyše tu je viac faktorov.. ekologicke problemy.. hospodarska kriza... strašne vela tych zbrani.. no nečudovala by som sa...
Samozrejme, maďarskí židia spáchali atentát na Poľského prezidenta (ich najväčšieho spojenca v Europe) aby oslabili celú strednú Europu a mohli začať vojenské ťaženie proti Slovensku, Poľsku, Českej Republike a nakoniec aj proti sebe.
Ruské T-34 sa práve opravujú a mám echo, že zajtra za začína útok!
Jasne, uz ste poculi, ze Jebbik dal postavit do centra Varsavy latriny, aby tam mohli choit srat japonski turisti? Rusi ssa za to nasrali a zautocili na Antarktidu.
Boze nieeeeeee! My sme toho roku chceli od madarov nosit na cierno melonyyyyy! S cim budeme teraz obchodovaaaat? Ked nebudeme mat od koho melony kradnut?
@sven Keď ja som maďar tak ty si magor, ak takéto píčoviny tu píšeš. No normálne to asi nebude a ešte ak máš fakt 18 rokov, tak už absolútne to nemá nič spoločné so zdravým rozumom. Ty si Slotov syn či vnuk, že za každou vecou vidíš agresiu maďarov?????
:-d .....toto triezvi rozum zo seba nevipustiiiiii ......preco by madari mali vyuzivat oslabenie polska co polsko je pre nich hrozbov.............jajjj driisttyyy madari zacnu 3 sv ....
@pawliee myslis ze on ma cim aj mysliet? ved pozri co za neskutocne hluposti pise mna len zacina hnevat, ze jeho si zacinaju spajat zomnou, kedze mame velmi podobne nicki. keby aspon pisal daco rozumne, ale nie...ved vydis ako sa tu hada z ludmi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
si chybný
Bookmarkujem.
rovnako ako veštby tých idiotov,ktorí predpovedali rok 2012...
Ruské T-34 sa práve opravujú a mám echo, že zajtra za začína útok!
Už ho vylúčili aj z EU a z Africkej únie!
dufam že namotavať vieš dobre l
omg keby sa o niečo pokúsili ihneď by dostali kres papuľu
@pa3cek vidim ze slovenske slova asi nepoznas takze si madar a tento clanok ta odhalil
1. madari nenavidia nas
2. polsko ma 4krat kvalitnejsiu armadu
3. zato ze par generalov je mrtvych niesu oslabeny
4. kurva co je to za otazku
A žeby Maďari vyvolali 3. svetovú vojnu
Madary teraz mozu akurat odstrelovat vyzle pre znizenie statneho rozpoctu a ne rozputavat vojnu
ps. vydim,ze dakomu sa zapacil moj nick, tak si spravil rovnaki.....ubohe,trapne...
ja nemám vlastný názor?...možno nie, ale ty nemáš žiadny názor, keď vycucol tu do tej diskusie také hovadiny...dovi!!!
@lucia199513 milá moja vráť sa ty pekne naspeť do školy a neotravuj čau !