Najprv píšeš do fór v mužskom rode, tu píšeš v ženskom rode. V jednom fóre píšeš:"Som strašne ambiciózny človek ale bohužiaľ strašne lenivý" a že si druhák na strednej a tu sa pýtaš na súbežné štúdium farmácie, medicíny a IT. Pokiaľ nie si schizofrenik, tak hejter určite.
Ty si ako môj dedko, keď sa snažil prečítať všetky knihy v knižnici. Ale ja tiež hovorím, načo vedieť robiť jednu vec poriadne, keď môžeš vedieť 10 vecí úplne nakokot.
@puco90 To je pravda do istej miery, ale tri výšky nie sú rozhľad ale (ak je vôbec možné dať ich naraz) 5-6 rokov absolútne do poslednej sekundy zabitého života.
@mojdedo Ja si spomínam inak, že už po prvej si to vzdal a rozplakal sa zlatistým dažďom do plienok.
Neda sa to, lebo by sa ti aj rozvrhy kryli a casovo by si to tiez urcite nedal. Da sa vseobecne a zubne studovat naraz, ale to su pribuzne odbory kde sa kopa skusok pouznava, ale farmacia ma ine predmety a hlavne IT je diametralne odlisna skola, ktoru treba tiez studovat zvlast... Budes rad ak zvladnes jednu z troch skol, ktore si vymenoval
Tri KVALITNÉ VŠ takto už aj tak ťažkých odborov sa stíhať naozaj nedajú, takže nevymýšlaj blbosti a vyber si zatiaľ jedno z toho na kvalitnejšej VŠ.
Bude to mať určite väčší význam ako tri takéto odbory na "ľahkej" VŠ
Radšej si na prvý ročník vyber jedno z toho a potom si k tomu pridávaj ďalšie veci.
Mimochodom na VŠ je celkom fajn urobiť si nejakú prax, aspoň niečo malé, nech si ako absolvent na niečo platný čo pri troch bude asi ťažko realizovatelné.
hehe, vyber odborov je fakt uplne mimo....to akoze ides tam, kde viac davaju lovaskov?
po prve, medicina je drina sama o sebe, a este k tomu zodpovednost
po druhe, farmacia je fajn na prachy, ale pri studiu a praci ti bude sibat, ak ta to nebavi
po tretie, ITak musis byt telom aj dusou, a nie len sa naucit programovat v skole, ale realne makat na nejakych projektoch
vieš ako sa hovorí, radšej jedno poriadne ako 3 naraz a z ničoho nič nevieš. toto mi príde maximálne vtipná kombinácia za pár rokov na výške ktorýkoľvek z tých odborov si vyberieš sa na tomto fóre dobre zasmeješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
chápeš
Neviem prečo by niekto robil hento
uvedom sa a potom sa pýtaj
@mojdedo Ja si spomínam inak, že už po prvej si to vzdal a rozplakal sa zlatistým dažďom do plienok.
budeš rád, ak s tvojou lenivosťou urobíš aspoň nejakú VŠ... a farmáciu a medicínu súbežne... no to určite...
radšej si uprac stôl a zarad vyšší rýchlostý životný stupen...kúp si auto alebo čo ale neštuduj
Bude to mať určite väčší význam ako tri takéto odbory na "ľahkej" VŠ
Radšej si na prvý ročník vyber jedno z toho a potom si k tomu pridávaj ďalšie veci.
Mimochodom na VŠ je celkom fajn urobiť si nejakú prax, aspoň niečo malé, nech si ako absolvent na niečo platný čo pri troch bude asi ťažko realizovatelné.
cítim v tom peniaze
po prve, medicina je drina sama o sebe, a este k tomu zodpovednost
po druhe, farmacia je fajn na prachy, ale pri studiu a praci ti bude sibat, ak ta to nebavi
po tretie, ITak musis byt telom aj dusou, a nie len sa naucit programovat v skole, ale realne makat na nejakych projektoch
Poznám kamoša, ktorý študuje dva VŠ naraz. Ale, maká ako fretka.
Dával som IT, Ekonomiku, 2 brigády, priateľku a kapelu.
3 školy sú teda zvládnuteľné, ale nie tie, čo si napísal. Pretože jednoducho Medicína a Farmácia žerú strašne veľa času, nech si hocijaký génius.
Iba to si slabý, koľko ľudí robí, študuje 18 hodín denne. Ešte máš čo robiť.
Robí 8 hodín denne a ešte aj študuje 18 hodín denne?
Alebo robí + študuje 18 hodín denne?
Pretože sedieť 12 hodín denne nad školou pravdepodobne neznamená, že si génius, ale skôr naopak...
4 výšky naraz,
aj 8.
:p lol
.. ale nvm, takto sa to asi nerobí, takto asi ešte nikdo nezbohatol :ehm: ;p