Diskusie - 3356. stránka fóra
26
Poraďte mi prosím,,,, + Malá otázka :)
Chcela by som suverénnu odpoveď a nie kraviny. dá sa uplatniť v živote TEXTILNE VYTVARRNICTVO?? Budem rada ak mi poradíte :) . A ešte sa vás chcem spýtať či niekto nechce... Otvor fórum »
27. 12. 2012 13:14
6
Internát Medická 2
Ahojte :) Onedlho odchádzam na strednú do Košíc a mám si vybrať internát. Tak som sa chcela spýtať či som si zvolila dobrý :D Nieje to tam veľmi prísne ? Otvor fórum »
27. 12. 2012 13:13
47
čo by ste mi poradili
vždy ked idem večer po ulici okolo nejakej lampy verejneho osvetlenia, tak vždy ta lampa blizko mňa zhasne :/ ked prejdem trocha dalej tak sa znova rozsvieti :/ ale je to divne vždycky takto vedla mňa zhasinaju lampy a... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:46
29
V notebooku mi nejde wifi
Od rána mi nejde wifi, najskôr ju našlo, pripojilo sa a písalo žiadny prístup na internet. Pripojila som si kábel, ale keď som zas skúšala wifi tak mi ju ani nenašlo. Neviete čo s tým... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:45
16
Ochranny sprej na vlasy
ahojte ak použivate tak aky použivate sprej na vlasy pred žehlenim aby sa vám nezničili ? ktory by ste mi mohli odporučiť? použivala som od Got2be ale je na hovno, a žehlim si ich dosť často tak by som... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:40
3
Ako môže vedieť?
Ako môže niekto vedieť ktorých konkrétnych ľudí má istý užívateľ na Pokeci v zozname svojich priateľov? Ten užívateľ ma svoj zoznam priateľov skrytý. To znamená, že nieje ten zoznam viditeľný pre všetkých. Nemôže byť ten užívateľ na... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:32
3
Nazov filmu
ahoj ludia ! videla som jeden film len us sa nepametam ako sa vola len viem ze vtom filme bol taky skriatok bol smutny a preto hladal datelinu aby nebol taky smutny a jedno dieta mu vypestovalo do kvetinaca ........ Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:27
12
Nepozná niekto program na tvorbu www stranok?
ahojte, nepozná niekto nejaký dobrý program na tvorbu www stranok v HTML? lebo musím do konca roka odovzdať www stránku a neviem s tým pohnuť. ďakujem :) Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:11
12
Problém s pamäťou mobilu
2GB SD karta mi trocha začala nestačiť.. a tak som sa rozhodla že by som si kúpila väčšiu. ale keď som doma našla 16GB, tak som si povedala že vyskúšam tú.. ale nastal jeden problém. keď si... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:05
10
Aká masť je vhodná?
Chcel by som vedieť, aká masť je vhodná na modriny, odreniny, bolesti svalov? Ja som voľačo počul o ibalgin fast masti, ale v zdravotníckych pomôcok a liekov som ju nenašiel ako schválenú. ... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:04
38
Kde nájsť Aziatky na Slovensku?
Ahooj všetci, určite sa to mnohím Slovákom lúbia aziatky a už aj niekto rozmýšlal, kde by takú zbalil. Každý vieme, že su aj na Slovensku alebo Česku, ale ťažko sa hľadajú, hlavne tie pekné.... Otvor fórum »
27. 12. 2012 12:01
31
Hlupa mama
Mam len 17 a byvam z mamou ktora si privedie milenca ktory chlasta, bije ju, nie raz ho odviedli polisi, mama vravi ze ho nenavidi a furt ho privedie, boze clovek ktory ma snad bije nebudem predcsa vodit na spät,... Otvor fórum »
27. 12. 2012 11:31
9
Čo to je za žáner?(Of monsters and Men)
Zdravím, čo za žáner hudby robí táto skupina? tu je jedna z ich najznámejších pesničiek "https://www. youtube. com/watch?v=ghb6eDopW8I" Ďakujem :-) Otvor fórum »
27. 12. 2012 11:24
9
Chcem si kúpiť Notebook :P
ahoj takže šporím si na notebook chcem si kúpiť nejako cenovo prístupný a taký že nemusí byť nejaký extrémne super ... nejako sa tomu nerozumiem aby som vám to povedala lepšie ale niečo normálne cenovo aj kvalitou...... Otvor fórum »
27. 12. 2012 11:24
1
Verejne zdravotníctvi ? :)
Niekto kto študuje verejné zdravotníctvo alebo niekto kto sa ho chystá študovať ? Otvor fórum »
27. 12. 2012 10:57
6
Anglictina-kurz formou One-To-One - cena a vas nazor
Rozmyslam nad prihlasenim sa na takyto kurz, avsak jazykovka si za jednu 60min. hodinu uctuje 20 € ( za 45min je to 15 €). Mal som uz skusobnu hodinu a s vyucbou a lektorom som bol velmi... Otvor fórum »
27. 12. 2012 10:55- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 Akej farby máte dnes socks
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?