Anglictina-kurz formou One-To-One - cena a vas nazor
Rozmyslam nad prihlasenim sa na takyto kurz, avsak jazykovka si za jednu 60min. hodinu uctuje 20 € ( za 45min je to 15 €). Mal som uz skusobnu hodinu a s vyucbou a lektorom som bol velmi spokojny, avsak ta cena sa mi zda za 1H trochu predrazena (dokonca m
@miso111 neodpoviem ti na otazku, ale sa chcem len opytať že aka je to metoda vyučovania One to One? možeš popisať tu skušobnu hodinu, celkom ma to zaujima
"individuálne hodiny angličtiny. Je to najefektívnejšie štúdium jazyka, pri ktorom lektor môže reagovať na Vaše tempo učenia, rozvíjať Vaše slabšie stránky a prispôsobiť sa Vašim požiadavkám a potrebám. Termíny a čas je pri individuálnych hodinách možné taktiež prispôsobiť"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Sam si si odpovedal.
Btw uplne najlepsie bude najst si anglicky hovoriacich kamaratov, ktori su tu na studijnom pobyte. V BA ich je mrte.
Predtym som sice chodil do inej jazykovky, no ak sa v dalsich pohybuju ceny okolo 20€ za hodinu tak potom si myslim ze to cena bude asi v norme.
"individuálne hodiny angličtiny. Je to najefektívnejšie štúdium jazyka, pri ktorom lektor môže reagovať na Vaše tempo učenia, rozvíjať Vaše slabšie stránky a prispôsobiť sa Vašim požiadavkám a potrebám. Termíny a čas je pri individuálnych hodinách možné taktiež prispôsobiť"