Mam len 17 a byvam z mamou ktora si privedie milenca ktory chlasta,bije ju,nie raz ho odviedli polisi,mama vravi ze ho nenavidi a furt ho privedie,boze clovek ktory ma snad bije nebudem predcsa vodit na spät,ako ju mam prehovorit ? viete mi nejako pomoct
ty si čo za syn, že sa mu nepostavíš? aspoň ja to nikde nevidím, žeby si to niekde spomenul. či budeš čakať dokedy ju nezmláti tak, že to bude mať vážnejšie následky?
ach tie Vaše komenty...chcela by som vidieť vás na jeho mieste... jediné čo sa tu asi dá robiť je sadnúť si vkľude s mamou a prehovoriť je do duše...otvoriť jej oči..
nejde asi ani o to, že by bola hlúpa. skôr je asi zúfala, toho človeka potrebuje a zároveň jej ubližuje a asi aj všetkým okolo....
v pokoji si so svojou mamou sadni a na rovinu jej povedz svoj názor, opýtaj sa jej prečo to robí, keď tým ubližuje sebe a nepriamo aj tebe , daj jej pocítiť, že ju máš rad a záleži ti na nej a že ten chlap za to nestojí, má teba ako syna, ktorý jej bude oporou....
skús mamke povedať že tým ubližuje sama sebe, a ak jej na sebe nezáleži tak aj tebe.Skús vyhľadať psychologikču alebo dačo Ja by som bol aj z domu schopná utiecť :/
@crashhp to urcite nie... ale hned treba dat ultimatum ako ho policia odvedie... on tam pise o mame a ked ho mama neuda on moze hovno... takze bohuzial zalezi na mame ci ma radsej syna alebo tyrana ktory jej zneprijemnuje zivot...
bojim sa vsak, ze skor to druhe ked dovoli aby sa to opakovalo :/
keď to ona nechce, tak ju nepresvedčíš, moji rodičia sa celý život hádajú, nenávidia a nadávajú si, ale aj tak sa nerozvedú, nechápem to a v živote som u nich nevidel žiadny prejav lásky, alebo niečo podobné
Neviem no, môj otec bol podobný. A v šestnástich mi tiež pretiekol pohár znášanlivosti a dostal odo mňa. Dostala som naspäť a riadne, ale už sa nevrátil, asi pochopil, že už tam fakt nie je vítaný, keď ho vlastné decko bije. Niekedy mám pocit, že chlap pochopí, až kým mu fakt niekto neprijebe, sorry no (bla, bla, áno, výnimky, nie, nehádžem do jedného vreca, bla).
Ale ak to nechceš riešiť bitkou, mamke daj spomínané ultimátum.
Niektorým ľuďom do duše neprehovoríš, aj keby si chcel... a treba riešiť takéto situácie za nich :/
Podľa mňa tu ľudia čo hovoria že by ho zmlátili majú pravdu, nie sú to len silné internetové reči. Napríklad keby som bol ja na tvojom mieste, zmlátil by som ho, ale tak, že by som sa len šikovne uhýbal jeho úderom, takže by stále sám udrel do steny, alebo rohu zárubne. A potom by som ho vmanévroval do takej situácie že by sa sám škrtil. Takže ani polícia by mi nič nemohla, lebo by sa v podstate zbil sám. Vážne, neváhal by som ani sekundu a presne takto by som to urobil a verím, že aj všetci čo píšu ako by mu to nandali.
Sadni si s nou v pokoji kde budeš len ty a ona a povedz jej že takto to ďalej nepojde že ak sa nechá tým chlapom naďalej mlátiť tak nedopadne dobre.. Že tým ubližuje seba a nevädome aj tebe.. Povedz jej že ak neodíde on odídeš ty... Proste hu prehováraj stále dookola dokým ho sama nevyhodí...
@kail91 no ver tomu že by som aj ja byvala najradšej sama a mať od všetkych pokoj a kľud... a ked ešte dačo je mama najebana ja si to zližem pritom aj ked nič nespravim a ked jej poviem svoje ta zas po mne kriči že stojim na ocovej strane a uplne somariny až sa čudujem že čo ona trepe kks... a ked sa hadaju a ked nič nepoviem ta zas mama po mne vrieska že stojim na ocovej strane lebo som nič nepovedala... neraz som jej povedala aby išla ku psychologovi alebo do manželskej poradne s ocom a tak bo toto čo robia obidvaja je chore na hlavu... ale mama nechce.. oco by aj išiel.. ale mama ne.. tak naj sa tu biju mlatia hadaju mne to je už jedno, ja zachviľku budem mať svoj život.. po mature končim a idem preč z tade.. už sa tešim na ten kľud !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
v pokoji si so svojou mamou sadni a na rovinu jej povedz svoj názor, opýtaj sa jej prečo to robí, keď tým ubližuje sebe a nepriamo aj tebe , daj jej pocítiť, že ju máš rad a záleži ti na nej a že ten chlap za to nestojí, má teba ako syna, ktorý jej bude oporou....
bojim sa vsak, ze skor to druhe ked dovoli aby sa to opakovalo :/
Ale ak to nechceš riešiť bitkou, mamke daj spomínané ultimátum.
Niektorým ľuďom do duše neprehovoríš, aj keby si chcel... a treba riešiť takéto situácie za nich :/
nikto nema právo položiť ruku na druhého človeka...filip
Bohvie co je za tym, mozno sa jej niecim vyhraza atd.
V klude sa s nou o tom porozpravaj a zisti priciny vsetkeho.a potom hmm policia?
radšej by som býval sám