2GB SD karta mi trocha začala nestačiť.. a tak som sa rozhodla že by som si kúpila väčšiu. ale keď som doma našla 16GB, tak som si povedala že vyskúšam tú.. ale nastal jeden problém. keď si sťahujem veci, tak sa mi to ukladá na internú pamäť a nie na SD k
kedže si doma našla len tak 16 GB kartu je dosť možné že nie je celkom v poriadku Predtým ako si ju začala používať si ju mohla kompletne sformátovať. Ďalej ak chceš aby sa ti veci ktoré kopíruješ ukladali na Pamäťovú kartu musíš to niekde v nastaveniach prestaviť inak si bude mobil ukladať všetko do svojeje flash internej pamäte a na kartu začne ukladať až keď bude pamäť telefónu plná ... alebo aj nezačne.
@cupcake007 do internej pamäte sa mi dáva to čo si stiahnem z android obchodu.. samsung galaxy mini
@padres ona bola v bratovom mobili ta 16GB.. a sformátovala som ju. hladala som to už včera v nastaveniach ale nikde tam také nič nie je.. a bola by som rada kebyže sa mi to začne ukladať na SD kartu ale už teraz mi hlási že interná pamäť je takmer plná.
@zrkadlovka ak sa dobre pamatam tento telefon bol jednym z tych co mal android ktory nevedel skopirovat veci z internej pamate na SD kartu. opacne to vsak slo. jedina co mozes sparvit je veci si stiahnut do pc a potom dat spat na pamatovu kartu. a nastav si fotak a nahravanie videii aby ti ukladalo na pamatovku. lebo ten telefon ma mizerme malu internu pamat..tusim 160MB. ak je moznost mozno by sa dal upgradnut android na 2.3. ten uz to kopirovanie mal podporovat tusim.
Nastavenie > Aplikácie > Správa aplikácií > Na karte SD(tam hore)(potom sa ti zobrazia aplikácie, ktorých súbory môžeš premiestniť na kartu) > klikni na nejakú aplikácie > Premiestniť na kartu SD
Pozn.:potom sa v karte "Na karte SD" políčko vedla názvu aplikácie zafajkne
@s10 keď kliknem na aplikácie ktoré sú na karte SD tak tie sa mi dajú premiestniť len do telefónu. a keď si dám všetky aplikácie a snažím sa presunúť tie čo su v telefóne na SD kartu, proste mi to nejde. to políčko je priesvitné, nedá sa naň kliknúť..
@cupcake007 tak som si dobre pamatal ze 2.3.x verzia s tym uz nema problemy. lebo viem ze tento problem mali viaceri znamy na starsich HTC s androidom 2.2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@cupcake007 do internej pamäte sa mi dáva to čo si stiahnem z android obchodu.. samsung galaxy mini
@padres ona bola v bratovom mobili ta 16GB.. a sformátovala som ju. hladala som to už včera v nastaveniach ale nikde tam také nič nie je.. a bola by som rada kebyže sa mi to začne ukladať na SD kartu ale už teraz mi hlási že interná pamäť je takmer plná.
Nastavenie > Aplikácie > Správa aplikácií > Na karte SD(tam hore)(potom sa ti zobrazia aplikácie, ktorých súbory môžeš premiestniť na kartu) > klikni na nejakú aplikácie > Premiestniť na kartu SD
Pozn.:potom sa v karte "Na karte SD" políčko vedla názvu aplikácie zafajkne
K téme, ja mám na SD karte asi polovicu aplikácií, len ma serie, že tie najväčšie ako Facebook tam ísť nemôžu...
súbory net prehliadača - cookies, catche, história, preberanie(nie len zoznam preberania)...
histórie youtubu, google play...
správy - najmä mms-ky a bluetooth
...
možnosť odstraňovania: Správa aplikácií > Všetky > nejaká aplikácia >
vedľa tlačidla premiestniť na kartu sd/pamäť telefónu tlačidlo "Vymazať údaje"
teoreticky by presun na sd kartu mal fungovať aspoň pre niektoré aplikácie...