Diskusie - 3430. stránka fóra
3
Paradox a historicky prezent
Ahoj, ahoj ..robím olympiadu a pripravujem sa na maturity .. prosím pomôžte mi tu nájsť historický prézent a paradox..dakujem :) Výťah zastal na siedmom poschodí vežiaka, Ján Dobrovodský vystúpi, a kým nenatrafí na... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:36
10
Webcamera na notebooku
čaute, mám takú otázku na technicky zdatnejších jedincov: mám notebook asus, ked chcem fotiť web kamerou, tak ako sa to dá?? alebo ako aspon zapnem tu kameru?? viem to iba vtedy, ked... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:32
3
Chodí alebo chodil z vás niekto do jazykovky Chantal?
čaute chodil tu niekto z vás do tej jazykovky? Aké máte skúsenosti ? Je kvalitná tá škola? Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:28
23
Čo by potešilo 16 ročného chalana na vianoce?:))
čaudee. neviem či to tu už bolo ale tak asi hej, nechce sa mi to hladať. proste neviem čo by som mu mala kúpiť, sme spolu pol roka, jeho záluby sú kajakovanie, skatebordovanie. Chcela som mu kúpiť elektrickú cigaretu lenže... Otvor fórum »
7. 12. 2012 19:16
26
Baby, ako sačešete do školy????
Myslím či si žehlíte, kulmijete alebo sa vám moc nechce... . Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:51
10
ahojte ; ) Som 8čka a rozmýšľam nad hereckou školou len dúfam že ma tam zoberú. Vysvedčenie nemám také hrozné :D len jedna 3-ka z matiky potom ostatné dvojky a jednotky (jednotky prevládajú :D) a veľmi ma to baví... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:44
16
Páči sa vám nový Youtube?
Áno##Nie##Neviem o ničom novom####Fuj##Nie, myslím si že nie. ##Nechodím na YouTube Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:44
13
Problem s Nokiou
Zdravím, kupil som si Nokiu 5310 XpressMusic z Bazosu. S majitelom som sa osobne stretol. Mobil fungoval, všetko super. Až na jednu vec ktoru som zistill az doma. Ak chcem otvoriť... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:26
8
Rozpoznanie hudby
Dakedy dávnejšie som tu videl že sem niekto dal stránku nato aby sa tam mohli nahrávať cez mikrofón hudba a ono ti to vyhodí názov... napíše mi sem nejaká dobrá duša stránku alebo nejaký softvér ktorý zisťuje tieto názvy ?... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:15
7
Katolicka univerzita - sociálna práca
Zdravíím. chcela by som sa opýtať, či neštuduje niekto z vás na KU - teologickej fakulte a najlepšie odbor socialna praca, pretože by ma zaujímali predmety, ktoré sa tam študujú. A taktiež či neviete koľko... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:04
21
Mumford & Sons
Co nich hovorime?:) No volaju ich na fmku kotlíkari, je to take netypicke, a nevnimala som ich nejak extra nejak, ale zacalo sa mi moc pacit :) . Kolko fans sa najde :D Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:00
10
Vtip
manzelia sa snazia splodit dieta, tak po mesiaci sa mandzelka vyberie k lekarov,,, lekar ju vysetril a hovori JATAM VIDIM LEN BUBLIKU,,zena ide domov a hovori manzelovy ze tam bola bublinka, tak o tyzden sa opet vyberie ,,lekar hovori PANI... Otvor fórum »
7. 12. 2012 17:47
26
čudné jedlo
No, skrátim to, je mi sprosté sa spýtať priateľky aký to má typ stravovania... Ako sú typy vegetariáni, vegáni a podobne.. Viem, že ona neje mäso, viac menej ani zeleninu, ale skôr také veci že, ovsené... Otvor fórum »
7. 12. 2012 17:34- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?