Diskusie - 3430. stránka fóra
8
Rozpoznanie hudby
Dakedy dávnejšie som tu videl že sem niekto dal stránku nato aby sa tam mohli nahrávať cez mikrofón hudba a ono ti to vyhodí názov... napíše mi sem nejaká dobrá duša stránku alebo nejaký softvér ktorý zisťuje tieto názvy ?... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:15
7
Katolicka univerzita - sociálna práca
Zdravíím. chcela by som sa opýtať, či neštuduje niekto z vás na KU - teologickej fakulte a najlepšie odbor socialna praca, pretože by ma zaujímali predmety, ktoré sa tam študujú. A taktiež či neviete koľko... Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:04
21
Mumford & Sons
Co nich hovorime?:) No volaju ich na fmku kotlíkari, je to take netypicke, a nevnimala som ich nejak extra nejak, ale zacalo sa mi moc pacit :) . Kolko fans sa najde :D Otvor fórum »
7. 12. 2012 18:00
10
Vtip
manzelia sa snazia splodit dieta, tak po mesiaci sa mandzelka vyberie k lekarov,,, lekar ju vysetril a hovori JATAM VIDIM LEN BUBLIKU,,zena ide domov a hovori manzelovy ze tam bola bublinka, tak o tyzden sa opet vyberie ,,lekar hovori PANI... Otvor fórum »
7. 12. 2012 17:47
26
čudné jedlo
No, skrátim to, je mi sprosté sa spýtať priateľky aký to má typ stravovania... Ako sú typy vegetariáni, vegáni a podobne.. Viem, že ona neje mäso, viac menej ani zeleninu, ale skôr také veci že, ovsené... Otvor fórum »
7. 12. 2012 17:34
30
Boli ste na endoskopickom vyšetrení žalúdka?
Teda, krajšie povedané: strkali vám už niekedy do žalúdka sondu? :D Ja to mám zatiaľ ešte len pred sebou a rada by som vedela, čo od toho očakávať. Alebo to, ako to tam vlastne prebieha. ... Otvor fórum »
7. 12. 2012 17:32
2
Brigáda zahraničie
Chcem ísť no netuším cez akú agentúru, netuším ako to funguje, čo mi treba... Nevadí to, že som z gympla, teda žiadny výučný, nič? Aké máte s týmto skúsenosti? Bol si niekde takto? Vlastne zaujíma ma... Otvor fórum »
7. 12. 2012 17:06
14
Lepší digitálny fotoaparát
Čaute :P Vianoce sú zachvíľku tu a tak chcem Ježiška poprosiť o nejaký lepší digitálny foťák (do 200eur) :D Ja sa do toho moc nevyznám, nemáte nejaké typy ? Alebo aké máte vy , a ste s nimi... Otvor fórum »
7. 12. 2012 16:37
6
Ipad
čo je to cellular ??? a MD514SL/A , MD511SL/A čo sú to za čísla? chcem nový ipad 4 a rada by som vedela čo to je. Otvor fórum »
7. 12. 2012 16:29
13
Arabsky jazyk ukf
studuje tam niekto? je tazky arabsky jazyk na ukf - kulturologia-blizkovychodne studia? Otvor fórum »
7. 12. 2012 16:27
31
Vôbec neviem čo by som chcela na Vianoce
Ahojte, vôbec neviem čo by som chcela na Vianoce. Kozmetiku, oblečenie a pod. viem ale niečo poriadne by som ešte chcela. Čo dostanete vy ? Otvor fórum »
7. 12. 2012 16:22
12
Páči sa vám táto pesnička?
7. 12. 2012 15:34
5
Ckováte niekto akváriové rybičky ?
Ja som nedávno začal s chovom cichlidov - konkrétne dubojsov. Máte s týmto druhom nejaké skúsenosti... ? Otvor fórum »
7. 12. 2012 15:03
165
Chalani, prečo sa hanbíte?
Je to zložitejšie. Poznám chalana, sme vlastne už pol roka takí lepší kamaráti.. ak sa to tak dá nazvať. Všade spolu chodíme, sme spolu často, a myslím, že nám je spolu veľmi dobre,... Otvor fórum »
7. 12. 2012 14:45
21
Boli ste uz v Parize - Francusko ??
- ano - strasne sa mi tam pacilo
- nie - mam radsej Londyn , Rim
- nie ale chystam sa
Ďalšie možnosti »
7. 12. 2012 14:33- nie - mam radsej Londyn , Rim
- nie ale chystam sa
Ďalšie možnosti »
13
Http://srdcenoveenergie. blogspot../
Komentáre typu " a co teraz", "huraaa kupim si bagetu", "dajte pokoj s koncami sveta", a dalsie podobne urazky a naznaky nesuhlasu a nezaujmu si laskavo nechajte pre seba! hladam ludi ktorych to... Otvor fórum »
7. 12. 2012 13:38- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?