Zdravím, kupil som si Nokiu 5310 XpressMusic z Bazosu. S majitelom som sa osobne stretol. Mobil fungoval, všetko super. Až na jednu vec ktoru som zistill az doma.
Ak chcem otvoriť fotoaparát, žiada odomna heslo. A ja neviem aké mám zadat..
@toomanh ale nie fakt, ked si takto z bazosu kupujes veci tak si predsa nemozes byt na 100% isty ze su v poriadku aj ked ich prvy krat odksusas a vypada to dobre. a ked on ti hovori ze on s tym problem nemal tak to je riadna blbost! prave preto ze on ten problem (s tym fotakom ako ty) mal! a preto to predal...skus ho kontaktovat znova a ries to s nim (a nie s nami na birdziii)
Jj, navstivit mobilsopu, nech s tym nieco urobia. Ak robia s telefonmi, budu vediet co s tym. Ja som mal v minulosti tiez 5310 xm. Z T-Mobil, blokovana sice nebola, ale uzivatelske prostredie prisposobene bolo. A ked som sa toho prisposobenia zbavil, tak LEN DO CASU AKTUALIZACIE TELEFONU. Mobilsopa to nevedela spravit natrvalo. Fotoaparat nepytal heslo. Ale vypisoval nieco ine, aj ked len obcas, no v tu chvilu bol nepouzitelny. A tak som ho dal myslim do zalozne. Bez znamok pouzivania a s neskutocnou zlostou na T-Mobile.
@matheusko to bola asi banda amaterov ked sa nevedia zbavit brandovaneho softu...ved to ide uplne v pohode...teda treba vediet ako na to...bud zmenit product code na original nokiacky a updatovat/reinstalovat cez nokia suite alebo stiahnut nebrandovany fw a flashnut ho tam na tvrdo...
@kosmiklove ako som uz spomenul vydrzalo to len po najblizsiu aktualizaciu telefonu Ale kedze som milovnik kvetiniek a dobrych telefonov, dal som si zavazok ze budem kupovat uz len nove telefony. Vtedy som nemal trpezlivost ani na S40-tky, ani na T-Mobile. Dnes je najlepsim telefonom pre mna Nokia 100 a 101
@tomtoylc suhlas. Bezny uzivatel asi doma po veceroch nehrava s J.A.F, alebo Phoenix.
@tomtoylc@matheusko ono su to bezne dostupne veci takze staci si to len stiahnut a podla navodu to uz problem neni...samozrejme ak funguju usbcka tak ako maju
@kosmiklove nuz ked mi Nokia viac-menej pochovala S60. Sice obycajne, no prave v tom je to caro. Hovory, SMS-ky, samozrejme baterka Na nabijacku sada prach. V pripade 101 dokonca aj skvely prehravac hudby do vacku (20 hodin prehravania na jednu bateriu, pamatova karta, bateria pod krytom), bezkonkurencna cena a lacne kryty, jednoduche prekrytovanie a servis.
A ze nemam pri sebe polovicny tablet, notebook, fotoaparat, pukancovac, chladak a gril ... mnou moc netrha. Rocne usetrim niekolko platov co by som dal za chytre telefony.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@tomtoylc coby nespravil?
@toomanh tam by najskor pomohol flash cez JAF alebo Phoenix...ale neviem ako to je u tejto S40 nokie ci tam netreba nejaky specialny servisny kabel
takže pochybujem , že si to spraví / opraví sám
@tomtoylc suhlas. Bezny uzivatel asi doma po veceroch nehrava s J.A.F, alebo Phoenix.
@tomtoylc @matheusko ono su to bezne dostupne veci takze staci si to len stiahnut a podla navodu to uz problem neni...samozrejme ak funguju usbcka tak ako maju
A ze nemam pri sebe polovicny tablet, notebook, fotoaparat, pukancovac, chladak a gril ... mnou moc netrha. Rocne usetrim niekolko platov co by som dal za chytre telefony.