cena sa pohybuje od 30 do 80 záleží na type, hustote a ako dlho chceš aby vydržali, ja som mala také za 40e vydržali mi viac než 3 mesiace, starostlivosť je skoro rovnaká ako o svoje vlastné len ja som si ich veľmi nefarbila aby sa zbytočne nezničili, ked začnú vypadávať alebo vidíš že sú opotrebované tak dolepenie je väčšinou 25e
teda v KE je to tak
Moja mamka ma. Prvy krat je to najdrahsie. Dala za to okolo 150E, a kazde 3 tyzdne chodi doplnat za 50E. Ale vyzera to uzasneeee, chcem si to dat aj ja. ( V KE si to dava robit)
To čo je že mihy?
...moja mama ich má, neviem koľko zaplatila prvý raz, ale veľa a nalepovala jej to asi dve hodiny. Na dopĺňanie chodí každé tri týždne a platí 30€.
jedna kamarátka to má a keď je to čerstvo spravené tak je to pekné (aj keď strašne neprirodzené ale tak každému podľa vkusu) len po 2 týždňoch už vidno ako sa jej tie riasy obmieňajú a nie je to moc pekné.
Také sumy za hento vyhodiť omg. Chápem,že každého vec kde mína svoje peniaze ale myslíte si,že práve mihalnice sú vec kde treba tlačit tolko penazi? Mna osobne mihalnice na zenach vôbec nezaujímaju.
ja som si kupila zo zlavomatu za 18 eur a boli uplne v pohode neviem kto za to moze dat 150 kedze realna hodnota toho je asi 10 ale ok
inak sa mi to nepacilo, ked to zacne vypadavat niekedy to aj boli, ale hlavne je to nechutne.. sklopis pohlad a proste su tam tie medzery a tak fuj. ale prvy tyzden to bolo super som sa ani nemalovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
teda v KE je to tak
...moja mama ich má, neviem koľko zaplatila prvý raz, ale veľa a nalepovala jej to asi dve hodiny. Na dopĺňanie chodí každé tri týždne a platí 30€.
TI MUSI JEBAT NA GEBULYS
8x50 = 400 + 150e za predpokladu, ze sa kupuju raz rocne len
550e dopici na fake chlpy na ociach, gratulujem X____X
850 + 150 = 1k
original xD
8x50 = 400 + 150e nevyzera velmi korektne na prvy pohlad
inak sa mi to nepacilo, ked to zacne vypadavat niekedy to aj boli, ale hlavne je to nechutne.. sklopis pohlad a proste su tam tie medzery a tak fuj. ale prvy tyzden to bolo super som sa ani nemalovala
A teraz sa zamyslime, kde všade môžu byť nejaké fake chlpy prítomné a kalkulujme celkové náklady