@blizzboz nechápem, že ľudia dokážu proste rozlišovať medzi slovíčkami. na veľkosti citu vôbec nič nemení nejaké slovo. my s frájom vieme, že sa najviac ľúbime (podľa tvojho výkladu milujeme) alebo proste nepovieme si, že milujem ťa lebo sa nám to slovo jednoducho nepáči, ale povieme si ľúbim ťa. aj tak sú vo vťahu/v láske dôležité iné veci ako slovááá.
@emilywolf nejdem sa hádať, ale vo mne vyvoláva "milovať" väčší dojem, ako doslova zbožňovať celým srdcom a ľúbiť to je také "je mi milé k srdcu" ...just saying
ale co sa tyka lasky tak @greyness ma pravdu v jednej veci ze nejde o slova ale o pocity. Ale ajtak si tie pocity treba neako pomenovat aby ludia vedeli co konkretne ktorym slovom vyjadrujes. Uz slovo lubit vyjadruje lasku ale slovo milovat vyjadruje osudovu lasku. Ked povies lubim ta tak to slovo ma omnoho slabsie citove zafarbenie ako spojenie milujem ta,
@blizzboz "milujes len jednu osobu v zivote ".. ja hovorim aj milujem čokoládu, milujem pizzu a hovorí to tak asi polka Slovenska, takže teoreticky by a ľúbiť mohlo byť viac ako milovať. A slovo ľúbiť sa mi páči viac.
tak knihu 5 jazykov lásky mám doma. Hehehe nič moc to neni. Vždy sa nájdeš v každom jazyku. ....
Fázy lásky sa nedajú pomenovať ako kapitoly niečoho. Ja ľúbim toho istého muža stále inak a baví ma to
@1 asi tak inak vcelku súhlasím, len škoda že väčšina mladých si hovorí že sa "milujú" ked sú ešte ledva trochu namotaní a ked to prejde tak že vraj láska dlho nevydrží. vydrží, keby to bola láska... :letim:
pre mna je milovat ovela viac ako lubit, nieco ako hovori @5 . a myslela som vzdy ze to poviem niekomu ked budem mat tak 30 a nosit kostymcek a stazovat sa na dane, nevedela som si ani predstavit ze by som to k niekomu citila, ale stalo sa juuu
co ale nemeni nic na tom, ze slovo lubit je krajsie ako milovat, tak si z 90% hovorime ze sa lubime, lebo to je proste nunuuu
toto plati tak pre romanticke sracky od Ingy Lindstromovej ...v skutocnosti "mat rad" tam nema co robit, lebo to nema nic spolocne s laskou....skor "byt namotany" je to, co 90% ludi nazyva laskou, a po case zriedka pride i "milovat"
Nikdy nepochopim preco z toho ludia robia taku vedu ked kazdy to ma inak. Neoplati sa mi ani povedat svoj nazor, lebo by si tu par ludi chcelo nieco vyargumentovat a tym mi pokazit den aspon na ten moment.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja som v 4.fáze lebo cítim k tomu človeku najviac lásku ale nepáči sa nám slovo milovať a preto sa ľúbime.
a neviem, až taký rozdiel v tom nie je, ak by sme zo zoznamu vyhodili tú namotanosť
...ale tiez si myslim, ze 3 = 4
aj ked, ako bolo uz spomenute, slova vobec nemenia nic na tom, ako sa citime, takze..
if you know what I mean
:-S
ale co sa tyka lasky tak @greyness ma pravdu v jednej veci ze nejde o slova ale o pocity. Ale ajtak si tie pocity treba neako pomenovat aby ludia vedeli co konkretne ktorym slovom vyjadrujes. Uz slovo lubit vyjadruje lasku ale slovo milovat vyjadruje osudovu lasku. Ked povies lubim ta tak to slovo ma omnoho slabsie citove zafarbenie ako spojenie milujem ta,
tak knihu 5 jazykov lásky mám doma. Hehehe nič moc to neni. Vždy sa nájdeš v každom jazyku. ....
Fázy lásky sa nedajú pomenovať ako kapitoly niečoho. Ja ľúbim toho istého muža stále inak a baví ma to
co ale nemeni nic na tom, ze slovo lubit je krajsie ako milovat, tak si z 90% hovorime ze sa lubime, lebo to je proste nunuuu
ja poznám ešte aj 5. a 6. fázu.
a to je freketovať a drimbudávať!
takze pomenovania mozu byt rozdielne.. ale samotne ciny/city/... su rovnake.. okrem fakt zopar vynimiek..
---
((a ano viem.. birdz spaja vsetkych vynimocnych a nikoho ineho .. )