Btw mame sa stalo, ze jej na fakturu hodili, ze volala na nejake cislo kde 1sekunda stala 30SK a hovory boli vypisane na 2 strany (vsetky po 1-2sekundach a celkovy ucet bol cez 10 litrov...
To bolo tak že som zavolal jednej kamoške, no a potom mi volal jeden kamoš tak som podržal hovor, dlho som rozprával s kamošom a potom som si všimol že mám ešte dva hovori tak som ešte zdvihol otcovi a až po nejakej polhodine som sa dopracoval na tú kamošku (! a chcel som jej len povedať nech ide na icq (!
Potesi preto hovory ukoncujem a nepodrzim ale moj osobny rekord bola faktura za 7000litrov z toho na jeden telefonat nieco cez 5 kil (volal som priatelke asi 4 aj pol hodky - co uz nedalo sa zlozit...)
Ja nezvyknem veľa prevolať - rýchl orozprávam čiže tak do jednej minúty ato stihnem Keď potrebujem niečo dlhšie - tak cez skype alebo osobne. Skype rekord mám 6 a pol hodiny - to sme s kamošom súťažili v retušovaní fotografíi
no tak ked len 400 sk kredit, tak je to ok, každopádne, to neni jak moja kamarátka s paušálem, kerý tak trochu vyskočil nad 5000 Sk, a sa nám nechce priznat, že kolko prevolala, ked sem povidala 5000, tak ona na to, že pridaj, tak sa trošku bojím , a myslím, že tam určite treba pripočítať ešte jednu 500
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Btw mame sa stalo, ze jej na fakturu hodili, ze volala na nejake cislo kde 1sekunda stala 30SK a hovory boli vypisane na 2 strany (vsetky po 1-2sekundach a celkovy ucet bol cez 10 litrov...
Ale poslali sme ich do pecka
zo slovenska som najviac asi 800,keď som volala do Francúzska
btw: ja som mal jeden telefonat za 800