Diskusie - 4748. stránka fóra
4
Aku pametovu kartu?
planujem si kupit do svojho samsung galaxy ace pametovku micro sdhc a rozmysla medzi 8gb 10 class a 16gb 4 class ci tie triedy maju vplyv nato ze jak rychlo sa mi budu zzobrazovat veci v mobile alebo pri mobiloch... Otvor fórum »
3. 12. 2011 17:32
61
Záleží vám na gramatike ?
Záleží vám ako ľudia na nete píšu, napríklad tu ?..vadia vám chyby/opravujete ľudí ?... lebo ja si napríklad nemôžem pomôcť, každého opravujem :D ... ale tak pri niektorých ľuďoch je to až hrozné ako niektorí píšu. . Otvor fórum »
3. 12. 2011 17:23
7
Fyzika
Kto študuje fyziku a vie mi vypočitať priklad ohladom energie fotonu??? Otvor fórum »
3. 12. 2011 17:08
8
Predlžovanie vlasov
-Dávali ste si predlžovať vlasy? Koľko to stálo a ako dlho to vydržalo? Je to dobré? Vyzerali ako vaše? - Neviete náhodou, kde v PN je obchod s prameňmi vlasov, ktoré sa dajú... Otvor fórum »
3. 12. 2011 17:07
4
Výzdoba Vianočná
Ahojte, chcem sa spýtať. Máme si nejako vyzdobiť triedu na Vianoce/Mikuláša proste celkovo na vianočnú tematiku :) ... čo by ste nám poradili? :) ... ako si to vyzdobiť nie len nástenka, ale celkovo celá trieda ...... Otvor fórum »
3. 12. 2011 16:52športové browser hry
prosím vás neviete o nejakej browser hre ako je soccerstar? kde máte vlastnú postavu a hráte za ňu nie za manažéra? nemusí to byť len futbal je jedno čo :) a ešte sa chcem opýtať či... Otvor fórum »
3. 12. 2011 15:59
39
Prieskum: Koľko hodín denne spíte? (hlasujte ak máte 18 - )
3. 12. 2011 15:16
2
Zahraničný pobyt
Zdravím, chcem sa opýtať a potrebuje poradiť. Máme v škole možnosť ísť študovať na 1 semester buď do Bulharska-s vyučujúcim jazykom anglickým alebo do Čiech. Mám záujem o to Bulharsko no viem v angličtine rozprávať viac menej... Otvor fórum »
3. 12. 2011 14:51
6
Pomôžte
Hľadám nejakú dobru stránku na nete z ktorej by som mohla objednať farebné kryty na mobil : HTC Wildfire S ... Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 12. 2011 14:31
22
Ovplyvňuje Vás hudba?
máš štýl príslušný hudbe ktorú počúvaš? , dokáže ti hudba zmeniť myšlienky alebo názory , prípadne ťa podporiť v nejakej činnosti?....alebo ju máš len tak do pohody na uvolnenie alebo na hecing pri nejakom športe :) ???? Otvor fórum »
3. 12. 2011 14:27
27
Používaš pojem "mrte" (čítaj [mrťe])?
- Nie, to čo je? To som nepočul/a ešte
- Nie, nepáči sa mi
- Jednoduché nie (príp. s dôvodom v komente)
Ďalšie možnosti »
3. 12. 2011 14:08- Nie, nepáči sa mi
- Jednoduché nie (príp. s dôvodom v komente)
Ďalšie možnosti »
15
Neviete naohou , kde by som si mohla pozriet film bez toho aby mi vkuse sekal alebo zastavoval? neviete niejhaku stranku? :) Otvor fórum »
3. 12. 2011 13:51
13
Co obnykle kupujete rodicom na vianoce ?
co kupujete rodicom na vianoce?? poradte nieco dobre, dopredu dakujem Otvor fórum »
3. 12. 2011 13:51
23
Názov kapely
Viete ja len, že kamaráti..no už v podstate majú kapelu..ale názov im robí dosť problém..bude to zvačša rock, metal, ..poprípade punk niečo na ten štýl kapela..otázka len či by vás napadol nejaký ten originálny názov, lebo to ako dlho oni... Otvor fórum »
3. 12. 2011 12:59- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Galéria v telefóne
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Ako Kerrov advokát musím napísať
- Notebook
- Netbook
Hlasuj »