Diskusie - 4760. stránka fóra
7
Zrušenie stanice medzinárodného expresu
Dnes som zistila, že od 11. decembra je zrušená stanica Považská Bystrica pre všetky medzinárodné expresy. Takže všetky vlaky, ktoré pôjdu do Česka v PB jednoducho stáť nebudú a to kvôli tomu, aby sa z... Otvor fórum »
28. 11. 2011 20:38
29
Birdz Časák TOP 10. Hlasuj za najlepšiu pieseň z užívateľského výberu 4/6 ! Rozhodni o najlepších slovenských piesňach v rámci B
Jaro Filip – LSD##Modus – Úsmev##Horkýže Slíže – Vlak##Zóna A – Nádherná zákerná##No Name – Čím to je ?##Metalinda – Slnko nevychádzaj##Robo Grigorov – Pocta Majakovskému##Komajota – Mesto v Nás##IMT Smile – Nedá sa újsť##Karol Duchoň – V dolinách Otvor fórum »
28. 11. 2011 20:18
9
Cena
Koľko tak približne stojí strieborná retiazka na ruku pre chalana? A rovno aj na krk mi môžte napísať :D... Viem, že každá inak, ale len tak orientačne :) Otvor fórum »
28. 11. 2011 20:16
4
Antikvariaty v KE
nepozna dakto dajaky dobry antikvariat v kosiciach? alebo dajaky online antikvariat? diky Otvor fórum »
28. 11. 2011 20:14
57
Čo je podľa vás na ženách sexy?
Prsia, nohy, oči, zadok-čokolvek - povedzte čo sa vám na ženách páči a čo už nie :) Na čo ste zaťažený ? :D Otvor fórum »
28. 11. 2011 19:45
16
Dokážeš odpustiť priatelovi ktorý ťa zradil?
- zaleží na tom aká zrada to bola a aky to bol dobrý kamarát/kamarátka
- zradu by som mu určite neodpustil/a
- aj ano ale nikdy to už nebude ako predtým
Hlasuj »
28. 11. 2011 19:37- zradu by som mu určite neodpustil/a
- aj ano ale nikdy to už nebude ako predtým
Hlasuj »
13
Pomoc s angličtinou
Kto tu vie dobre angličtinu? Potrebujem preložiť pár viet (prepáčte že vás tu s tým otravujem - pôvodne som chcela dať status ale to by zase nikto nereagoval a toto je súrne :) ) ... Otvor fórum »
28. 11. 2011 19:34
29
Cukrovka
Zdravím! Bol by som rád keby ste mi odpovedali na pár otázok o cukrovke, ktoré pravdepodobne použijem pri seminárke.. 1. Vyskytuje sa cukrovka u vás v rodine? 2. Boli ste už niekedy... Otvor fórum »
28. 11. 2011 19:21
34
Indie rock, psychedelic rock
Poraďte nejakú zaujímavú kapelku čo hraje na spôsob indie rock alebo psychedelic rock... myslim niečo také ako MGMT, empire of the sun, arctic monkeys alebo vampire weekend ... lebo tieto už mám dosť opočúvané aj keďstále sú skvelé Otvor fórum »
28. 11. 2011 18:47
16
Mam taku delikventnu vec
potrebujem ist cikat ale zasekli sa mi dvere od wcka vopred dakujem za radu Otvor fórum »
28. 11. 2011 18:33
13
Brigády
Kde ich zhánate? Z internetu, z inzerátov, po známostiach? Súrne nejakú potrebujem,, ale neviem nič nájsť a ak aj nájdem a ozvem sa tak ma odignorujú. . Otvor fórum »
28. 11. 2011 18:11
7
Učebnica z fyziky
Ahojte:) Mám na vás jednu prosbu, zháňam knihu z fyziky , v ktorej by bolo obsiahnuté stredoškolské učivo a zároveň by mi slúžila ako príprava na VS. Ak niekto o takej viete(preože ja som vždy fyziku... Otvor fórum »
28. 11. 2011 17:56
11
Nazov pesnicky
Ahpjte trosku zlozitejsu prosbu mam Song Bol aj v niakom filme s nazvom : kojot, .. mno ale spieva tam dievca... Otvor fórum »
28. 11. 2011 17:36
20
Aký je váš názor na zvieratá?
28. 11. 2011 17:36
14
Morgan Freeman, ktorý film s týmto geniálnym hercom máte najradšej alebo ktoré filmy,,,,?
moje: Vykúpenie z väznice Shawshank, Šofér slešny Daisy, Ako pavúk, Zberateľ bozkov, Million Dolar Baby, Kým si po nás príde, Temný rytier... no je ich asi viac ale tieto ma napadli teraz... . Otvor fórum »
28. 11. 2011 17:27
28
Ahojte mám taký problém,,Na FB pridala jedna skupina fotku na kt. som ja z jednej akcie,,Ako môžem dosiahnuť aby ju zmazali?
Bez toho aby som kontaktovala admina ?... Keďže to je stránka klubu .. Ďakujem za rady. Otvor fórum »
28. 11. 2011 17:21
7
Pomôžte mi niekto s interpretáciou, ja som to zatiaľ takto pochopila
Ján Štrasser DEŇ Spím, svetlo ma koplo do hlavy, zobúdzam sa, všetko ma bolí, teda žijem, práve sa začína prvý... Otvor fórum »
28. 11. 2011 16:55- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?