týpek dal pár bong, dačo vyše pollitra hrušky, cucol si trocha zo slivky a zapil to energy drinkom..
Potom sa kamsi stratil a za hpdinu sme ho našli spať uprostred lúky na tom dosť brutálnom slnku.
Tak sme ho prebrali (aspoň si myslím že sme ho prebrali, niečo mrmlal ale rozumeť mu nebolo) a odniesli ku ohnisku.
Tam si sadol, oprel sa o strom a do troch sekúnd znova zaspal.
O pol hodinu začal grcať.
Najväčšia haluz bola že počas toho spal.
Najbližšie dve hodiny spokojne grcal zo spánku sám sebe na gate a tričko, vcelku nechutný pohlad ale nikaj nič ho zobudiť tak sme ho nechali tak nech si grcká veď načo ho budiť keď mu je očividne dobre.
Kým týpek grcal ďalší dvaja sa začali naháňať po lese ako kokoti.
Jeden z nich z mne neznámych príčin popritom držal flašku (podotýkam že poslednú takže nasledujúce udalosti ma celkom vytočili) a ako sa tak naháňali pomedzi stromy týpek s flaškou, už bol dosť mimo, do jedného stromčeka narazil.
To že si mohol ublížiť ma vtedy absolútne netankovalo, ale predstav si, ten kokot pri tom tú flašu rozbil...
Keď sa trocha spamätal posadil sa na zem a rozplakal sa..
Neviem či od bolesti alebo mu bolo tak lúto za flaškou ale proste tam sedel a plakal dobrých 5 minút...
A bol naňho žalostný pohlad
Potom sa z ničoho nič schytil, zdvihol sekeru čo sme zobrali na drevo a toho istého týpka začal naháňať so sekerou.
More také šprinty ste ešte nevideli, ten bol za chvílu tam v piči niekde v dialke.
Toho so sekerou to prestalo baviť tak sa vrátil, lahol si a zaspal aj on.
Ten čo pred ním utekal sa vrátil asi o pol hodinu a silou mocou sa snažil tváriť že je neviditeľný
@mm47 ak povazujes za divoku aj tu slovensku,tak nevieš o čo prichadzas byt ozraty pri jazere a spat niekde pri ohnisku,motat sa po lese a rano sa kupat v jazere...a vela vela inych veci
Aj s rodinou sa počíta ? Lebo na takej som niekedy určite bola. A malinovka a Ferdo mravec.. hm, čojaviem, celkom zábavné, ale už som z toho asi vyrástla ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
týpek dal pár bong, dačo vyše pollitra hrušky, cucol si trocha zo slivky a zapil to energy drinkom..
Potom sa kamsi stratil a za hpdinu sme ho našli spať uprostred lúky na tom dosť brutálnom slnku.
Tak sme ho prebrali (aspoň si myslím že sme ho prebrali, niečo mrmlal ale rozumeť mu nebolo) a odniesli ku ohnisku.
Tam si sadol, oprel sa o strom a do troch sekúnd znova zaspal.
O pol hodinu začal grcať.
Najväčšia haluz bola že počas toho spal.
Najbližšie dve hodiny spokojne grcal zo spánku sám sebe na gate a tričko, vcelku nechutný pohlad ale nikaj nič ho zobudiť tak sme ho nechali tak nech si grcká veď načo ho budiť keď mu je očividne dobre.
Kým týpek grcal ďalší dvaja sa začali naháňať po lese ako kokoti.
Jeden z nich z mne neznámych príčin popritom držal flašku (podotýkam že poslednú takže nasledujúce udalosti ma celkom vytočili) a ako sa tak naháňali pomedzi stromy týpek s flaškou, už bol dosť mimo, do jedného stromčeka narazil.
To že si mohol ublížiť ma vtedy absolútne netankovalo, ale predstav si, ten kokot pri tom tú flašu rozbil...
Keď sa trocha spamätal posadil sa na zem a rozplakal sa..
Neviem či od bolesti alebo mu bolo tak lúto za flaškou ale proste tam sedel a plakal dobrých 5 minút...
A bol naňho žalostný pohlad
Potom sa z ničoho nič schytil, zdvihol sekeru čo sme zobrali na drevo a toho istého týpka začal naháňať so sekerou.
More také šprinty ste ešte nevideli, ten bol za chvílu tam v piči niekde v dialke.
Toho so sekerou to prestalo baviť tak sa vrátil, lahol si a zaspal aj on.
Ten čo pred ním utekal sa vrátil asi o pol hodinu a silou mocou sa snažil tváriť že je neviditeľný
To bola proste opekačka storočia
to chce blog