Videli ste už nejaky film ktorý vo vás vyvolal... ani nie že zmätenie ale proste ste nad ním stále rozmýšľali... páčil sa vám... Také niečo psycho typu: The lovely bones, Keith...
Wrestler,Harry Brown, Million Dollar Baby,The Heart Is Deceitful Above All Things, a rozmýšľal som aj nad Salo alebo 120 dní sodomy,ale asi tak ako @fxx nad Bratislavafilm
Chces film psycho typu , v ktorom ti zarucujem ze absolutne nic nepochopis tak si pozri Mulholland drive » www.csfd.cz/film/6256-mulho... ...ked ho dopozeras povies si ze co to ***** malo znamenat ale ked ti potom niekto vysvetli akot to cele je tak zistis ze je to genialny film ...a taktiez zopar dalsich podobnych filmov: Donnie Darko, Shutter Island, Magnólia ...
@dejvido nechápem čo hovoríš, keď to bola jediná kniha ktorá ma za posledné 3 roky bavila, jediná kniha ktorú som dočítala dokonca.. ja som rada, že som sa príjemne zabavila a som vďačná autorovi a ostatné je mi jedno
@dejvido pozri, mne je to srdečne jedno, čo ty na to hovoríš, ja som rada že som si prečitala super knihu ktorá ma konečne BAVILA a iné ma netrápi.. teba nebavila, podla teba FAIL, je mi to jedno
a moja mama precitala XY viac knih jak ty a tiež sa jej hentá páčila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Najlepší film aký som kedy videl
V jednom ohni
potom-The Art of Getting By, Toast, Boy A, Agust Rush, Match Point ...
The Lovely Bones, Butterfly Effect
a moja mama precitala XY viac knih jak ty a tiež sa jej hentá páčila..