Bol som na tom v Londýne, to londýnske oko má takú sálu, kde premietajú 4D film, čiže film 2D, okuliare - 3D a púšťali nám tam rôzne vône, bublinky, takú vodu na nás jemne postriekali a to bolo celé 4D. Milé.
To je supeeer! Bola som v dvoch, v Gardalande (niečo ako zábavný park) a na jednom z toho to bolo fakt riadne. Tak triaslo a ani nás nepripútali
Boli tam aj také efekty, že na nás rozprášovali vodu ( keď sme akože šli okolo vodopádu) a zo spodu na nohy z takých trubičiek fúkal vzduch ( akože nam popod nohy lietali netopiere) bolo to naozaj riadne reálne
na slovensku asi nie je, ale je v brne. rozprával mi jeden asi 70-ročný ujo, keď si u mňa kupoval lístky na 3Dčko - že "v brne majú aj 4D!!! a to je také, kde ani ľudia s chorým srdcom nemôžu ísť, lebo to sú tam 4 sedačky a chodíte hore - dole" xD no strašne bol zlatý ten ujo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Na slovensku nič také neni :/
Chcem také
Mozno boli opity ked to pisali
ale ked na to pozerám tak sa mi zdá že raz niekde bola taká oná kozmická lod a tam to takto hýbalo sa ale bez okuliarov sa mi zdá :/
Boli tam aj také efekty, že na nás rozprášovali vodu ( keď sme akože šli okolo vodopádu) a zo spodu na nohy z takých trubičiek fúkal vzduch ( akože nam popod nohy lietali netopiere) bolo to naozaj riadne reálne
ale na Slovensku myslím že také nie je....