vidim ze mate neschopnu studentsku radu. U nas na gymku sme si vybojovali (uz davnejsie) ze za den sa mozu pisat max 2 pisomky na den. Funguje to perfektne, lebo profak musi pisomku zapisat v zborovni, a ked vidi ze uz tam su 2, tak nemoze pisat. Ale stane sa ze piseme aj viac, ale to len preto, lebo sme si tu pisomku prelozili, a akurat to padlo na den, ked sme pisali 2 pisomky.
plati to na Gymku v Trebisove, keby ste chceli argumentovat Odporucam sa obratit na studentsku radu.
neviem, co mam teda poveat ja, ked mam osem statnicovych predmetov za pet dni? hm? a k tomu obhajobu? a to tusim budem robit azda dva dni za sebou....takze bud stastna, ze mas pet ubohych pisomieeek a neser sa pre take malickosti
5 pisomiek v jeden den? a boli planovane? ...no nechcela by som... ale zo vsetkeho sa da spravit nieco lahsie.. ale aj tak, ja to beriem uz len tak, ze napisem a uvidim jak bude
Nie nenahnevalo. ja som mal aj viac ako 5 písomiek. takze neviem co riesis. nie aby si bola rada, ze pisete a , ze sa to potom naucis vsak to je len pre tvoje dobro.
Tak sa ozvite na vedenie. Ako píše v 8 Evita001, pravidlá sú max 2 za deň. U nás na gympli platilo maximálne 3 za deň a pokiaľ z nich bola jedna veľká (polročka alebo štvrťročka), tak iba 2 za deň. Teda aspoň toto sme si vždy vedeli obhájiť.
Zuzanka17: Lenze u nas na gymply neboli taki pri..(sprosti) profesori , ked sme povedali, ze mame uz pisomky, tak nam to odlozili na iny den Pokial su zle vztahy medzi triedou a ucitelom, tak budu aj pisomky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Uvidíš aj ty časom
najviac dve za 1 deň, je to proti psychhygienickým
zásadám
plati to na Gymku v Trebisove, keby ste chceli argumentovat Odporucam sa obratit na studentsku radu.
Prepac,nepoznam ta...